Bild av

AMT 190 R – nyhet

Båtfakta
Tillverkare: AMT
Modell: 190 R
Längd: 5.6 M
Bredd: 2.25 M
Vikt: 650 KG
Bränsletank: 100 Liter
Motoralternativ
Suzuki DF80 ATL
80 HK
0 SEK
Suzuki DF90 ATL
90 HK
+ 4 000 SEK
Suzuki DF100 BTL
100 HK
+ 8 000 SEK
Suzuki DF115 ATL
115 HK
+ 14 000 SEK
Utrusta din båt
Beskrivning

Säsongen 2019 kan AMT 190 R väljas antingen med glasfiber- eller aluminiumskrov. Båda skrovalternativen går tystlåtet och mjukt i sjö, och de beter sig konsekvent i alla lägen – såklart utan att glömma en god prestanda, bränsleekonomi och körglädje.

AMT 190 R stilig och rymlig mittpulpetare som passar bra för såväl härliga dagsturer som fritidsfiske. Båten är rolig att köra och det nya skrovet går mjukt, stabilt och tryggt i sjön. Det sportiga skrovet bjuder även härlig körglädje. Det nya skrovet går snålt och detta kombinerat med en stor bränsletank gör att räckvidden blir lång.

Båten har stor durkyta och har väl tilltagna utrymmen. Den ergonomiska styrpulpeten ger bra skydd för både förare och passagerare. Mittpulpeten gör också att det är enkelt och tryggt att röra sig i båten. De rejäla trappstegen med bra halkskydd gör ombordstigning enkel och trygg från fören, aktern eller från sidorna. Bra halkskydd samt rejäla räcken och höga fribord ger trygghet i alla väder.

Trossar och ankare har sina egna platser och är alltid klara för användning. Rymligt kapellgarage där kapellet hålls rent och snyggt och är helt borta ur vägen då det inte används. Fyra integrerade Abloy-lås som alla fungerar med samma nyckel. Snygg och praktisk durk i grå gelcoat med bra halkskydd. Fenderhållare på båda sidor om båten.

 

AMTs styrpulpetbåtar serie har länge hyllats i båtpressen. Goda köregenskaper, hög kvalitet, välutformade förarplatser och torr, stabil gång är typiska egenskaper för AMTs styrpulpetbåtar.
Standardutrustning
 • Abloy låskit
 • Dynserie
 • Fender och fenderskydd 4st
 • Förtöjningspaket
 • Hydraulstyrning
 • Komfortstolar
 • Länspump (automatisk)
 • Plotter Garmin ECHOMAP Plus 92sv
 • Paddel med båtshake
 • Reservdunk
 • Räckserie
 • Securmark stöldmärkning
 • Stolsöverdrag
Utrusta din båt
Suzuki DF80 ATL
0 SEK
Totaleffekt : 80 HK

DF80A är motorn som går att använda till de flesta båtar. Vare sig det rör sig om fiske, utflykter, vattensporter eller ren transport.
DF80A är utrustad med ett system som begränsar upptippningsvinkel och förhindrar att båten skadas genom tilt på motorn. Den använder sig av en begränsare av kontinuerlig typ, vilket gör att motorerna kan användas på nästan vilken båt typ som helst.

Läs mer
Suzuki DF90 ATL
+ 4 000 SEK
Totaleffekt : 90 HK

90A är motorn som går att använda till de flesta båtar. Vare sig det rör sig om fiske, utflykter, vattensporter eller ren transport.
DF90A är utrustad med ett system som begränsar upptippningsvinkel och förhindrar att båten skadas genom tilt på motorn. Den använder sig av en begränsare av kontinuerlig typ, vilket gör att motorn kan användas på nästan vilken båt typ som helst.

Läs mer
Suzuki DF100 BTL
+ 8 000 SEK
Totaleffekt : 100 HK

DF100A finns nu med Suzuki Keyless System med marknadens mest innovativa immobilizer.  Vare sig det rör sig om fiske, utflykter, vattensporter eller ren transport passar denna motor perfekt på din båt. Den har även en ny avancerad bränsletillförsel, så kallad Lean Burn Fuel System, som ger dig imponerande bränsleekonomi utan att offra prestanda!
Suzukis innovativa teknik

DF100A har ett återkopplingssystem med O2-sensor som ger renare och jämnare utsläpp.
Suzuki Lean Burn Control-teknologi
Alla våra sportiga lättviktsutombordare har utrustats med vår Suzuki Lean Burn Control-teknologi. Den reglerar kontinuerligt luft- och bränsleblandningen enligt driftsförhållandena. Resultatet blir en avsevärd förbättring i bränsleekonomin från låga hastigheter till marschfart.

Läs mer
Suzuki DF115 ATL
+ 14 000 SEK
Totaleffekt : 115 HK

DF115A finns nu med Suzuki Keyless System med marknadens mest innovativa immobilizer.  Vare sig det rör sig om fiske, utflykter, vattensporter eller ren transport passar denna motor perfekt på din båt. Den har även en ny avancerad bränsletillförsel, så kallad Lean Burn Fuel System, som ger dig imponerande bränsleekonomi utan att offra prestanda!
Effektivt kompakt
En motor behöver inte vara en jätte för att vara effektiv och stark. Här är modellen som bevisar det. DF115A har en rak fyrcylindrig motor med framskjuten vevaxel. Motorblocket är därigenom framflyttat och  ger en bättre tyngdpunktsbalansering på akterspegeln. Motorernas styrka och utväxlingen hos den kraftfulla slutväxeln ger dig en massiv acceleration och en högvarvsprestanda som får dig att häpna.

Suzukis innovativa teknik
DF115A har ett återkopplingssystem med O2-sensor som ger renare och jämnare utsläpp. Dessutom drar DF115A också nytta av en knacksensor som känner av och reglerar felaktig förbränning, vilket gör att motorn kan köras med optimal prestanda.

Läs mer
Tillval
Sportpaket
Mer info
+ 9 500 SEK
Aluminiumskrov
+ 42 900 SEK
Akterkapell
+ 15 800 SEK
Bord med bordsben
+ 7 500 SEK
Bottenmålning svart
+ 8 800 SEK
Durkbelysning LED
+ 3 500 SEK
Förvaringskapell
+ 5 700 SEK
Kylbox CDF-18 bärbar
+ 7 700 SEK
Köljärn
+ 3 000 SEK
Marinstereo Fusion med 2 högtalare
+ 9 900 SEK
Marinstereohögtalare Bluetooth G4
+ 2 990 SEK
Pulpetöverdrag
+ 4 000 SEK
Solbädd
+ 9 800 SEK
Teak-serie
+ 35 200 SEK
Trimplan med display
+ 13 900 SEK
Vattenskidbåge
+ 7 100 SEK
TILLBEHÖR
Startklar AMT 190 R
Mer info
+ 6 295 SEK
Motorlås
Mer info
+ 2 245 SEK
Låspaket klass 3 AMT
Mer info
+ 495 SEK
Bilder och dokument
Intresseanmälan