Bild av

SUZUMAR 420 FDJ MED SUZUKI DF30ATL

Båtfakta
Tillverkare: Suzumar
Modell: 420 FDJ
Längd: 4.25 M
Bredd: 2.12 M
Vikt: 190 KG
Bränsletank: 25 Liter
Motoralternativ
Suzuki DF30 ATL
30 HK
0 SEK
Suzuki DF40 ATL
40 HK
+ 15 900 SEK
Suzuki DF50 ATL
50 HK
+ 20 000 SEK
Utrusta din båt
Beskrivning

Komplett paket med båt, motor, ratt med styrnav och styrkabel, sidmonterat reglage, jockeysäte, batteri och montage

Vår nya serie ribbåtar har dubbelbotten, vilket innebär att båtarna har en plan durk. Dessutom finns ett stuvutrymme i fören.

Typ: RIB-jockeysäte med plats för 3 pers.

Rek motor (hk): 25-50

Rigglängd: Lång (20″)
Max antal personer: 8
Max lastkapacitet (kg): 725

Utrusta din båt
Suzuki DF30 ATL
0 SEK
Totaleffekt : 30 HK

”Bäst i branschen”-utmärkelser och vinnande teknik gör våra motorer till det bästa inom bärbar kraft.
Batterilöst bränsleinsprutningssystem

Suzukis batterilösa bränsleinsprutningssystem, som först introducerades på DF20A, DF15A och DF9.9B, finns nu för DF30A och DF25A. Tillsammans med Suzukis Lean Burn Control-teknologin ger dessa utombordare en anmärkningsvärd bränsleekonomi och minskade utsläpp över hela driftsområdet.

Läs mer
Suzuki DF40 ATL
+ 15 900 SEK
Totaleffekt : 40 HK

Kompakta och lätta utombordare konstruerade för att leverera hög prestanda och bränsleeffektiv körning.
Självjusterande kamaxelkedja

Alla modeller från DF40A har en underhållsfri kamaxelkedja. Det är en enkel och effektiv design där kedjan löper i ett oljebad som håller den smord. Den är utrustad med en automatisk spännare som håller den vid rätt spänning för en underhållsfri drift.

Läs mer
Suzuki DF50 ATL
+ 20 000 SEK
Totaleffekt : 50 HK

DF50A har en underhållsfri kamaxelkedja. Det är en enkel och effektiv design där kedjan löper i ett oljebad som håller den smord. Den är utrustad med en automatisk spännare som håller den vid rätt spänning för en underhållsfri drift.
Självjusterande kamaxelkedja

DF50A är enastående som de enda motorn i sin klass med självjusterande kamaxelkedja. Kedjan ligger i oljebad och förfogar över en automatisk hydraulisk spännare som ser till att den alltid är korrekt inställd och därmed underhållsfri i drift.

Lean Burn kontrollsystem
För att dra så stor nytta som möjligt ur varje droppe bränsle utvecklade Suzukis ingenjörer det så kallade LeanBurn systemet som låter motorn arbeta med en magrare eller en tunnare bränsleblandning. Systemet kontrollerar luft/bränsle blandningen genom att förutsäga bränslebehovet med ledning av driftförhållanden. Systemet ger fördel över ett brett arbetsområde med tydliga besparingar från lågvarv till marschfart.

Suzuki Easy Start snabbstartsystem
Med Suzukis Easy Start System vrider du bara nyckeln och släpper. Startmotorn tar hand om resten och förblir i gång tills utombordsmotorn startar. Mjukare och bättre start med Easy Start System ger dig bättre förbränning och bränsleekonomi. Dessutom har den en ny kraftfull 19A generator och Suzukis anti corrosionsystem.

Läs mer
Bilder och dokument
Intresseanmälan