Bild av

XO 250 Open Premium

Båtfakta
Tillverkare: XO Boats
Modell: 250 open
Längd: 7.52 M
Bredd: 2.28 M
Vikt: 1250 KG
Bränsletank: 230 Liter
Motoralternativ
XO 250 Open Premium
HK
0 SEK
Suzuki DF250 APX
250 HK
+ 63 000 SEK
Suzuki DF300 APX
300 HK
+ 98 000 SEK
Utrusta din båt
Beskrivning

XO 250 OPEN
910,820kr
Båtfakta
TILLVERKARE: XO BOATS
MODELL: 250
LÄNGD: 7,52 m
BREDD: 2,28 m
VIKT: 1250 kg
KOJPLATSER: 0

Motorfakta
MOTORTYP: Utombordare
DRIVMEDEL: Bensin
MOTOR: Suzuki
MODELL: DF
MOTORER: 1 st
EFFEKT: 200-300 hk

 

KATEGORI: XO Boats

Med modellen 250 Open fokuserar XO på att göra båtlivet och upplevelsen mer praktisk och bekväm. Upp till 8 personer kan njuta av sköna och komfortabla dagar till sjöss. Körupplevelse i världsklass, optimerad ergonomi, moderna lösningar och rymlig sittbrunn.

 

VILKEN XO KUND ÄR DU?

TOURING

Utrustningspaketet för dig som vill ha en social båt med gott om bekvämlighet för familj och vänner. Optimerad utrustning för komfort och socialt umgänge ombord.

RIDER

Utrustningspaketet för den enskilda individen, äventyraren och utforskaren. Uppgraderade komponenter i jämförelse med ”Touring”. Fokus ligger på körglädje och prestanda.

PREMIUM

Utrustningspaketet för dig som vill få ut det mesta och det bästa av vad båten har att erbjuda. Som namnet antyder är modellen fullt utrustad. Maximera upplevelsen och sätt guldkant på tillvaron med utrustningspaket ”Premium”.

Utrustningspaketet för dig som vill få ut det mesta och det bästa av vad båten har att erbjuda. Som namnet antyder är modellen fullt utrustad. Maximera upplevelsen och sätt guldkant på tillvaron med utrustningspaket ”Premium”.
Utrustningspaket Premium XO 250 Open
 • Simrad NSS16 med ekolod samt sjökort
 • Simrad Go-free Wifi
 • Fusion Ljudanläggning, fm-radio, bluetooth, fjärrkontroll, 4 högtalare, antenn
 • Fusion slutsteg samt 2 ytterligare högtalare
 • Automatiska trimplan från Zipwake
 • Hydraulstryning
 • ESTHEC DESIGN durkar
 • Folierade Skrovsidor, CARBON COLORS
 • Svart Bottenmålning
 • Stävgummi
 • 2 x Justerbara fjädrande XO-sport stolar
 • Kylskåp draglåda
 • Dubbla batterier
 • Vattenskidstång
 • Bord på fördäck
 • Bordsfäste mellan förar och passagerarstol
 • Dynor fördäck
 • Durkbelysning 8st vita lampor
 • Hamnkapell
 • Flaggstång med flagga
 • Ankringspaket
 • XO Förtöjningskit
Utrusta din båt
XO 250 Open Premium
0 SEK
Totaleffekt : HK
Läs mer
Suzuki DF250 APX
+ 63 000 SEK
Totaleffekt : 250 HK

DF250 – prisbelönt beprövad teknik
Suzukis flaggskepp, V6 fyrtaktsutombordarna, som belönats tre gånger av National Marine Manufacturers Association (NMMA) för innovativ teknik och design, sätter och omdefinierar normerna för hur utombordare bedöms. Dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med 24 ventiler och elektronisk bränsleinsprutning är genomgående för hela V6-sortimentet. Med hjälp av en 55-graders V-block-design har Suzukis ingenjörer lyckats lägga in all denna prisbelönta effekt och prestanda i en mycket kompakt konstruktion.
Suzuki selektiv rotation

DF250AP var världens första utombordare som hade ”Suzuki selective rotation”, en genialisk teknik som gör att samma motor kan köras i två lägen: normal rotation (medsols) och motrotation (motsols). För att skifta rotationsriktning krävs en speciell koppling till en internkrets samt installation av en propeller lämplig för önskad rotation. Mångsidigheten hos dessa utombordare ökar samtidigt som den eliminerar behovet av att köpa en anpassad motrotationsmodell. Detta gynnar både återförsäljare och ägare.

*Den speciella kopplingen och propellern måste köpas separat för att skifta rotationsriktning.
Suzuki Precision Control

DF250AP har Suzuki Precision Control, Suzukis datorbaserade drive-by wiresystem, som underlättar körning med en mjuk, exakt reglering och direkt, bestämd växling.

DF250 är perfekt för dig som gillar långa båtturer med familjen eller fisketurer till havs. DF250 är pålitlig, bränslesnål och går dessutom otroligt tyst och säkert. Den har självjusterande kamaxelkedja, datorstyrda sensorer som övervakar motorns driftförhållanden, eff ektiv kylning och ett kraftigt växelhus.

Läs mer
Suzuki DF300 APX
+ 98 000 SEK
Totaleffekt : 300 HK

DF300 – prisbelönt beprövad teknik!

Med en 4 liters V6 motor och marknadens största slagvolym är DF300AP som gjord för högpre-standabåtar som RIB-charter och tävlingsfiskebåtar. DF300AP klarar hela spannet från smidig lågvarvskörning upp till topphastigheten. Den har många fördelar i sitt högteknologiska skal. Prestandaförstärkande egenskaper som dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med fyra ventiler per cylinder, Suzukis Variable Valve Timing (VVT) och multi point elektronisk bränsleinsprutning.
Dessutom med Suzukis Lean Burn bränslesystem!
Suzukis flaggskepp, V6 fyrtaktsutombordarna, som belönats tre gånger av National Marine Manufacturers Association (NMMA) för innovativ teknik och design, sätter och omdefinierar normerna för hur utombordare bedöms. Dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med 24 ventiler och elektronisk bränsleinsprutning är genomgående för hela V6-sortimentet. Medan DF300AP har variabla ventiltider (VVT) för större moment i låg- och mellanvarv har DF225 fördelen av ett flerstegs induktionssystem för att uppnå maximal prestanda. Med hjälp av en 55-graders V-block-design har Suzukis ingenjörer lyckats lägga in all denna prisbelönta effekt och prestanda i en mycket kompakt konstruktion.
Suzuki selektiv rotation

DF300AP var världens första utombordare som hade ”Suzuki selective rotation”, en genialisk teknik som gör att samma motor kan köras i två lägen: normal rotation (medsols) och motrotation (motsols). För att skifta rotationsriktning krävs en speciell koppling till en internkrets samt installation av en propeller lämplig för önskad rotation. Mångsidigheten hos dessa utombordare ökar samtidigt som den eliminerar behovet av att köpa en anpassad motrotationsmodell. Detta gynnar både återförsäljare och ägare.

*Den speciella kopplingen och propellern måste köpas separat för att skifta rotationsriktning.
Suzuki Precision Control

DF300AP har Suzuki Precision Control, Suzukis datorbaserade drive-by wiresystem, som underlättar körning med en mjuk, exakt reglering och direkt, bestämd växling.

Läs mer
Fabrikstillval XO 250 Open Premium
Simrad bredbandsradar 4g
+ 27 200 SEK
Simrad autopilot
+ 29 300 SEK
Targabåge
+ 16 100 SEK
Webasto värmare (AT3900)
+ 32 700 SEK
Sökarljus Marinco
+ 8 950 SEK
Biminitop
+ 10 000 SEK
Tillbehör
Låspaket klass 3
Mer info
+ 2 495 SEK
Motorlås
Mer info
+ 2 245 SEK
Yachtsafe G31
Mer info
+ 3 995 SEK
Classic
+ 0 SEK
White
+ 29 700 SEK
Black
+ 29 700 SEK
Bilder och dokument
Intresseanmälan