Vi finns i Stockholm och Göteborg

SEACASTLE LIDINGÖ

” Vi befinner oss vid Fröbergs båtvarv på Lidingö, med anor från 1907. Här har många kända konstruktörer som, C.G Pettersson, Ruben Östlund, Karl Ljungberg med flera byggt och konstruerat båtar under många decennier. Vi värnar om arvet från Fröbergstiden och bär det med oss i vårt dagliga arbete ”

2019 öppnar vi nytt kontor i Göteborg, kontakta oss för mer information

VI BRINNER FÖR BÅTAR OCH BÅTLIV!

HOS OSS GÖR DU EN KOMPLETT OCH TRYGG BÅTAFFÄR.

VARFÖR SEACASTLE?

Till oss kommer du som ställer höga krav på din båtleverantör och varv.

Vi jobbar hårt för att du som kund ska vara nöjd med din båtupplevelse och vistelse hos oss. Vi erbjuder ett brett produktutbud av kvalitetsbåtar som vi vet att du kommer bli nöjd med.

Hos oss kan du också köpa och sälja begagnade båtar. Genom vår erfarenhet och centrala läge i Stockholm och Göteborg, kan vi leverera bästa tänkbara upplevelse, trygghet och exponering.

Välkomna att kontakta oss!

MEDLEMMAR I SWEBOAT

Vi är stolta medlemmar i SweBoat, båtbranschens riksförbund.
Trygghet för våra kunder!

WWW.SWEBOAT.SE

Seacastle trygghetsförsäkring

För att ge dig som kund en extra trygghet när du köper eller säljer din båt hos oss har vi tillsammans med Pantaenius båtförsäkring tagit fram en unik trygghetsförsäkring som gäller i hela 2 år efter köpet. Utöver din vanliga försäkring som tecknas hos Pantaenius båtförsäkring får du här ett utökat skydd på din maskinella utrustning ombord.

Seacastle trygghetsförsäkring är kostnadsfri och ingår när du köper en båt som är 10år eller nyare och samtidigt tecknar en försäkring hos Pantaenius.

KONTAKTA GÄRNA OSS FÖR MER INFORMATION.

 

FÖRSÄKRING

Vi samarbetar med Pantaenius båtförsäkring som erbjuder markandens mest kompletta försäkringsskyddet. Pantaenius har bland annat valt att helt ta bort åldersavskrivningar och dom förbinder sig att vid totalförlust, alltid betala ut det belopp din båt faktiskt är försäkrad för. Detta tillsamans med många andra fördelar gör att du som båtägare aldrig behöver oroa dig för vilka kostnader som kan drabba dig vid en skada, i värsta fall har du en självrisk.

WWW.PANTAENIUS.SE