Om oss

Hos oss gör du en komplett och trygg båtaffär

Vi befinner oss på ett anrikt båtvarv från 1907

Vi befinner oss på Fröbergs båtvarv på Lidingö, här har många kända konstruktörer som, C.G Pettersson, Ruben Östlund, Karl Ljungberg med flera byggt och konstruerat båtar under många decennier. Varvet har under de senaste åren renoverats och byggts ut av oss på Seacastle. Vi värnar om arvet från Fröbergstiden och bär det med oss i vårt dagliga arbete.

VÄLKOMNA TILL SEACASTLE

VARFÖR SEACASTLE?

Till Seacastle kommer ni som ställer höga krav på er båtleverantör. Vi jobbar hårt för att ni ska bli nöjd med er båt och upplevelse hos oss och har, genom vårt produktutbud, gjort ett urval av kvalitetsbåtar som vi vet att ni kommer att bli nöjda med.

Ni kommer även till oss när ni vill köpa eller sälja en begagnad båt. Genom vår erfarenhet, vårt läge i Stockholm, vår vilja att prestera, vår motivation att leverera bästa tänkbara upplevelse och vår kompetens skapar vi bästa möjliga underlag för både dig som köpare och säljare.

Välkomna att kontakta oss!

MEDLEMMAR I SWEBOAT

Vi är medlemmar i SweBoat.

WWW.SWEBOAT.SE

BEGAGNATBÅTGARANTI

För att ge dig som kund en extra trygghet när du köper eller säljer din båt hos oss har vi tillsammans med Pantaenius båtförsäkring tagit fram en unik begagnadbåtgaranti som gäller i hela 2 år efter köpet. Utöver din vanliga försäkring som tecknas hos Pantaenius båtförsäkring får du här ett utökat skydd på din maskinella utrustning.

Begagnadbåtgarantin är kostnadsfri och ingår när du köper en båt som är 10år eller nyare och samtidigt tecknar en försäkring hos Pantaenius.

KONTAKTA GÄRNA OSS FÖR MER INFORMATION.

 

FÖRSÄKRING

Vi samarbetar med Pantaenius båtförsäkring som erbjuder markandens mest kompletta försäkringsskyddet. Pantaenius har bland annat valt att helt ta bort åldersavskrivningar och dom förbinder sig att vid totalförlust, alltid betala ut det belopp din båt faktiskt är försäkrad för. Detta tillsamans med många andra fördelar gör att du som båtägare aldrig behöver oroa dig för vilka kostnader som kan drabba dig vid en skada, i värsta fall har du en självrisk.

WWW.PANTAENIUS.SE