Bild av

AMT 190 BR

Båtfakta
Tillverkare: AMT
Modell: 190 BR
Längd: 5.6 M
Bredd: 2.25 M
Vikt: 700 KG
Motoralternativ
Suzuki DF90 ATL
90 HK
0 SEK
Suzuki DF100 BTL
100 HK
+ 5 000 SEK
Suzuki DF115 ATL
115 HK
+ 10 000 SEK
Utrusta din båt
Beskrivning

Tack vare modellens fullständigt nya skrov skär 190 BR mjukt genom vågorna så att åkturerna blir ytterst bekväma och njutbara. Prestandan är i typiskt högklassig AMT-anda. Den geniala skrovformen gör även att bränsletillförseln hålls väldigt måttlig, och tillsammans med en stor bränsletank betyder detta att räckvidden är lång.Motorrekommendationen för 190 BR går på 80-115 hk, och redan med en 100 hk:s utombordare når du knappa 40 knop. Det sportiga och fartfyllda utseendet till trots har vi alltså inte äventyrat båtens säreget goda köregenskaper och bränsleekonomi.

Stuvutrymmen finns det gott om i nya AMT 190 BR, men vi har även lämnat rikligt med fritt utrymme för att du skall kunna röra dig obehindrat ombord. Förvaringsutrymmena har utrustats med Abloy:s lås, vilket betyder att du kan lämna t.o.m. värdeföremål i båten utan att behöva oroa dig över långfingrade. Under båtens durk finns ett stort stuvutrymme, där rentav vattenskidor får plats.
Båtens standardutrustning är, likt hos AMT-båtarna överlag, vältäckande, men på samma gång betalar du inte för onödig utrustning. En omfattande tillbehörslista gör det dock enkelt att öka komforten ombord enligt egna önskemål. Till standardutrustningen hör förutom den obligatoriska båtutrustningen bl.a. dynsats, akterkapell, kapellgarage, Securmark stöldmärkning samt stuvutrymmenas Abloy-lås.

Enligt AMT:s vision har vi i tillverkningen av nyhetsmodellen använt oss av kvalitetsmaterial och högklassiga komponenter. Vi har fäst speciell uppmärksamhet vid båtens detaljer; kvaliteten syns bl.a. i räckenas formgivning och vattenutloppens design. Liksom resten av AMT-flottan har även 190 BR tillverkats med den unika ‘Alltid Till Hamn’-konstruktionen, som avsevärt förbättrar båtens säkerhet vid en nödsituation till havs. Trots att båtens skrov till följd av en båtskada skulle fyllas med vatten, håller båtens däck den flytande. Detta ger båtföraren mer tid att larma hjälp eller t.o.m. styra båten till närmaste strand.

AMT 190BR- AMT familjens nykomling är en fartfylld förbindelse- och nöjesbåt med ett sportigt skrov.
Standardutrustning
 • Abloy låskit
 • Akterkapell
 • Dynserie
 • Dynor fören
 • Hydraulstyrning
 • Räckserie
 • Teaklaminat-serie grå
 • Trimplan med display
 • Vindrutetorkare styrbord
 • Osänkbar alltid i hamn-konstruktion
 • Securmark stöldmärkning
 • Förtöjningspaket
 • Fenderskydd 4 st
 • Plotter Garmin ECHOMAP Plus 92sv
Utrusta din båt
Suzuki DF90 ATL
0 SEK
Totaleffekt : 90 HK

90A är motorn som går att använda till de flesta båtar. Vare sig det rör sig om fiske, utflykter, vattensporter eller ren transport.
DF90A är utrustad med ett system som begränsar upptippningsvinkel och förhindrar att båten skadas genom tilt på motorn. Den använder sig av en begränsare av kontinuerlig typ, vilket gör att motorn kan användas på nästan vilken båt typ som helst.

Läs mer
Suzuki DF100 BTL
+ 5 000 SEK
Totaleffekt : 100 HK

DF100A finns nu med Suzuki Keyless System med marknadens mest innovativa immobilizer.  Vare sig det rör sig om fiske, utflykter, vattensporter eller ren transport passar denna motor perfekt på din båt. Den har även en ny avancerad bränsletillförsel, så kallad Lean Burn Fuel System, som ger dig imponerande bränsleekonomi utan att offra prestanda!
Suzukis innovativa teknik

DF100A har ett återkopplingssystem med O2-sensor som ger renare och jämnare utsläpp.
Suzuki Lean Burn Control-teknologi
Alla våra sportiga lättviktsutombordare har utrustats med vår Suzuki Lean Burn Control-teknologi. Den reglerar kontinuerligt luft- och bränsleblandningen enligt driftsförhållandena. Resultatet blir en avsevärd förbättring i bränsleekonomin från låga hastigheter till marschfart.

Läs mer
Suzuki DF115 ATL
+ 10 000 SEK
Totaleffekt : 115 HK

DF115A finns nu med Suzuki Keyless System med marknadens mest innovativa immobilizer.  Vare sig det rör sig om fiske, utflykter, vattensporter eller ren transport passar denna motor perfekt på din båt. Den har även en ny avancerad bränsletillförsel, så kallad Lean Burn Fuel System, som ger dig imponerande bränsleekonomi utan att offra prestanda!
Effektivt kompakt
En motor behöver inte vara en jätte för att vara effektiv och stark. Här är modellen som bevisar det. DF115A har en rak fyrcylindrig motor med framskjuten vevaxel. Motorblocket är därigenom framflyttat och  ger en bättre tyngdpunktsbalansering på akterspegeln. Motorernas styrka och utväxlingen hos den kraftfulla slutväxeln ger dig en massiv acceleration och en högvarvsprestanda som får dig att häpna.

Suzukis innovativa teknik
DF115A har ett återkopplingssystem med O2-sensor som ger renare och jämnare utsläpp. Dessutom drar DF115A också nytta av en knacksensor som känner av och reglerar felaktig förbränning, vilket gör att motorn kan köras med optimal prestanda.

Läs mer
Tillvalsutrustning
Aluminiumskrov
+ 15 000 SEK
Komfortpaket
Mer info
+ 16 900 SEK
Sportpaket
Mer info
+ 11 100 SEK
Bord med fot
+ 6 900 SEK
Bottenmålning svart
+ 8 800 SEK
Dynor till L-soffa
+ 12 700 SEK
Förvaringskapell
+ 6 000 SEK
Hamnkapell
+ 6 000 SEK
Kapell till fören
+ 4 600 SEK
Kyl WAECO CD20
+ 13 500 SEK
Köljärn
+ 2 999 SEK
LED durkbelysning
+ 3 500 SEK
Stereo Fusion + 2 högtalare
+ 9 900 SEK
Marinstereohögtalare Bluetooth G4
+ 2 990 SEK
Teak-serie
+ 21 100 SEK
Vattenskidbåge
+ 7 100 SEK
Vindrutetorkare babord
+ 4 800 SEK
2 batteri system
+ 6 600 SEK
Tillbehör
Låspaket klass 3 AMT
Mer info
+ 495 SEK
Motorlås
Mer info
+ 2 245 SEK
Spårsändare Northtracker Scout
Mer info
+ 2 495 SEK
Startklar AMT 190 BR
Mer info
+ 6 295 SEK
Bilder och dokument
Intresseanmälan