Välkommen till

Seacastle Stockholm

Hos oss gör du en komplett och trygg båtaffär!

Besök oss på Lidingö

Vår anläggning ligger centralt beläget cirka 20 minuter från centrala Stockholm

Vi erbjuder båtförmedling, nybåtsförsäljning och fullservicevarav.
Återförsäljare och auktoriserad verkstad för XO, VIGGO, AMT, Capelli, Suzuki, Kawasaki och Suzumar. Vi tillhandahåller vinterförvaring och sommarplatser vid Kyrkviksvarvet på Lidingö.

“Vi befinner oss vid Fröbergs båtvarv på Lidingö, med anor från 1907. Här har många kända konstruktörer som, C.G Pettersson, Ruben Östlund, Karl Ljungberg med flera byggt och konstruerat båtar under många decennier. Vi värnar om arvet från Fröbergstiden och bär det med oss i vårt dagliga arbete”

Kontakta oss | Öppettider | Varmt välkomna!

VARFÖR SEACASTLE?

Till oss kommer du som ställer höga krav på din båtleverantör och varv.

Vi jobbar hårt för att du som kund ska vara nöjd med din båtupplevelse och vistelse hos oss. Vi erbjuder ett brett produktutbud av kvalitetsbåtar som vi vet att du kommer bli nöjd med.

Hos oss kan du köpa och sälja begagnade båtar, vi hanterar också inbyten, försäkring finansiering och service . Genom vår erfarenhet och centrala läge i Stockholm och Göteborg, kan vi leverera bästa tänkbara upplevelse, trygghet och exponering.

Välkomna till oss!

Om Seacastle

Seacastle startas 2008 av Fredrik Sjöborg, VD och ägare till Seacastle AB i Stockholm. Idag är bolaget väl etablerat och ett av marknadens ledande marinföretag, nyligen nominerade till årets superföretag 2018 av Veckans Affärer. Vid anläggningarna på Lidingö och i Hovås erbjuds allt från försäljning av nya och begagnade båtar, båtförmedling, vattenskotrar, utombordsmotorer, vinterförvaring, sommarplatser och service.

2019 öppnar Seacastle nytt kontor på västkusten, VD på bolaget i Göteborg är Marcus Wahlund, tidigare marknadsansvarig och säljare på kontoret i Stockholm. I fokus står försäljning av nya och begagnade båtar och i sortimentet hittar vi motorbåtar från finska XO och svenska Viggo.

Seacastle är specialiserade på begagnade europeiska kvalitetsbåtar som exempelvis Nimbus, Axopar, Aquador, Anytec, Windy, Delta, Targa, Princess, Fairline, Goldfish, Flipper, Finnmaster, Bella, Yamarin, Uttern osv.

Våra varumärken på nybåtssidan är XO, Viggo, AMT och Capelli. Utombordsmotorer från Suzuki och vattenskotrar från Kawasaki.

Kontakta oss | Varmt välkommen till oss på Seacastle!

MEDLEMMAR I SWEBOAT

Vi är stolta medlemmar i SweBoat, båtbranschens riksförbund.
Trygghet för våra kunder!

WWW.SWEBOAT.SE

Seacastle trygghetsförsäkring

För att ge dig som kund en extra trygghet när du köper eller säljer din båt hos oss har vi tillsammans med Pantaenius båtförsäkring tagit fram en unik trygghetsförsäkring som gäller i hela 2 år efter köpet. Utöver din vanliga försäkring som tecknas hos Pantaenius båtförsäkring får du här ett utökat skydd på din maskinella utrustning ombord.

Seacastle trygghetsförsäkring är kostnadsfri och ingår när du köper en båt som är 10år eller nyare och samtidigt tecknar en försäkring hos Pantaenius.

KONTAKTA GÄRNA OSS FÖR MER INFORMATION.

 

FÖRSÄKRING

Vi samarbetar med Pantaenius båtförsäkring som erbjuder markandens mest kompletta försäkringsskyddet. Pantaenius har bland annat valt att helt ta bort åldersavskrivningar och dom förbinder sig att vid totalförlust, alltid betala ut det belopp din båt faktiskt är försäkrad för. Detta tillsamans med många andra fördelar gör att du som båtägare aldrig behöver oroa dig för vilka kostnader som kan drabba dig vid en skada, i värsta fall har du en självrisk.

WWW.PANTAENIUS.SE