SÖK
Filtrera
 

Med ett DNA hämtat från Ivar Kreugers 1913 yacht M/Y Loris och ett skrov ritat av Christian Wallén erbjuder HWILA 25 en mix av klassiska sjöegenskaper och modern teknologi med en stark hyllning till klassisk svensk båtbyggartradition.

Allt från beslag, strömbrytare och badstege till inredning är noga utvalt och i de flesta fall framtaget exklusivt för Hwila.
För den som vill göra sin båt än mer unik finns flera spännande tillval på menyn.  I byggprocessen används enbart material och utrustning utav högsta kvalitet.

Hwila 25 plotter

HWILA 25 erbjuds i både bensin- och eldriven version. Väljer man bensinversionen utrustas båten med en inbyggd utombordsmotor på 25 hästkrafter och en toppfart på 14.9 knop.

 

För den som vill färdas ljudlöst och fossilfritt erbjuds en eldriven version baserad på en POD-lösning med en helt otrolig manöverbarhet.

Hwila 25 är en båt för finsmakaren, någon som uppskattar ett äkta hantverk och kanske ser sin båt som något mer än bara ett transportmedel. I dagens moderna samhälle där den sanna lyxen är tid, blir Hwila 25 ett ypperligt njutningsmedel.

Skiss Hwila 25

Hwila 25

Pris från: 976 800 SEK

SE MODELLER

Hwila 25 Electric

Nu finns den här, Hwila 25 Electric.

Pris från: 1 655 400 SEK

SE MODELLER