SÖK
Filtrera
 

SÄLJA ELLER KÖPA BÅT?

Vi tar hand om hela affären åt dig!

slider image

BÅTFÖRMEDLING

Seacastle är specialiserade på nyare europeiska kvalitetsbåtar och är ett av marknadens ledande företag inom båtförmedling. Vi marknadsför din båt i rätt medier och bearbetar aktivt vart stora kundregister, i Sverige och internationellt. Genom vår erfarenhet och kunniga personal säljer vi din båt på kortast möjliga tid och till rätt pris.

KOMPLETT PAKET

Hos oss kan du köpa, sälja eller byta din begagnade båt, vi hanterar inbyten, försäkring, finansiering, service, värdering och transport. Genom vår erfarenhet och centrala läge i Stockholm och Göteborg kan vi leverera bästa tänkbara upplevelse, trygghet och exponering.

FRI VINTERPLATSHYRA

Har du en motorbåt som är mellan 23-40 fot och från 2011 eller nyare så bjuder vi på vinterplatshyran om du säljer din båt hos oss! Erbjudandet gäller utomhusplatser på vårt inhägnade varvsområde på Lidingö. Kostnad för täckning, service etc tillkommer. Kontakta oss för närmare information och offert!

Telefonnummer 08-765 25 40 eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

TRYGGHETSFÖRSÄKRING

En extra trygghet för både köpare och säljare. Tillsammans med Pantaenius båtförsäkring har vi tagit fram en unik trygghetsförsäkring som gäller i hela 2 år efter köpet. Utöver den vanliga försäkring som tecknas hos Pantaenius får köparen också ett utökat skydd på den maskinella utrustningen ombord.

Vi söker alltid objekt som Nimbus, Paragon, Axopar, XO, Aquador, Anytec, Viggo, Windy, Delta, Targa, Princess, Sealine, Hydrolift, Dahl, Capelli, Agapi, AMT, Fairline, Goldfish, Flipper, Finnmaster, Bella, Yamarin, Rupert, Ryds, Uttern osv. Har du en båt som du tror kan passa oss, tveka inte att höra av dig till oss. Vi värderar din båt kostnadsfritt!

INTRESSEANMÄLAN