FULLSERVICEVARV

Kyrkviksviksvarvet är ett modernt och centralt beläget fullservicevarv på Lidingö med anor från 1917. Vi har en auktoriserad serviceverkstad för Suzuki, Mercury, Kawasaki, XO, AMT, Capelli och Viggo. Vi tillhandahåller även auktoriserad service för andra varumärken som Volvo Penta, Yamaha och Yanmar.

Att lämna båten på ett fullservicevarv är både tryggt och enkelt för dig som kund. Vår kunniga personal tar hand om din båt under årets mörkaste månader. Vi erbjuder allt från upptagning, sjösättning, tvätt, konservering, täckning, service, polering, bottenmålning mm.

Vi erbjuder också tillbehörsmontering, felsökning, reparation och hantering av försäkringsärenden.

ALL INCLUSIVE
Seacastle skiljer sig från andra varv genom att ha en prissättning där vi inkluderar material, arbetstid och miljöavgifter. Allt detta för att underlätta för dig som kund och för att undvika onödiga överraskningar.

NYFÖRSÄLJNING
Vi säljer och marknadsför motorbåtar från XO, AMT, Capelli och Viggo, vattenskotrar från Kawasaki, utombordsmotorer från Suzuki och gummibåtar från Suzumar.

BÅTFÖRMEDLING
Seacastle är marknadsledande inom båtförmedling och vi tar hand om hela affären åt dig, vi marknadsför din båt i rätt medier och bearbetar aktivt vårt stora kundregister, i Sverige och internationellt. Genom erfarenhet och stort kunnande säljer vi din båt på kortast möjliga tid och till rätt pris.

Varmt välkommen!

PROFESSIONELLA HELHETSLÖSNINGAR ANPASSADE FÖR DINA BEHOV. VI FINNS ENDAST 20 MINUTER FRÅN CENTRALA STOCKHOLM.