SÖK
Filtrera
 

Fullservicevarv på Lidingö

Professionella helhetslösningar anpassade för dina behov.
Vi finns endast 20 minuter utanför centrala Stockholm.

slider image

Serviceverkstad

Vi utför bland annat motorservice, rekond, tillbehörsmontering och försäkringsreglering.

slider image
Mekaniker som jobbar med en Saxdor båt

varvet

är ett modernt och centralt beläget fullservicevarv på Lidingö med anor från 1917. Vi har en auktoriserad serviceverkstad för Suzuki, Mercury, Kawasaki, Saxdor, XO, Capelli, Hwila och Viggo. För våra vinterförvaringskunder kan vi även tillhandahålla auktoriserad service för andra varumärken som Volvo Penta, Yamaha och Yanmar.

Att lämna båten på ett fullservicevarv är både tryggt och enkelt för dig som kund. Vår kunniga personal tar hand om din båt under årets mörkaste månader. Vi erbjuder allt från upptagning, sjösättning, tvätt, konservering, täckning, service, polering, bottenmålning mm.

Vi erbjuder också tillbehörsmontering, felsökning, reparation och hantering av försäkringsärenden.

Seacastle skiljer sig från andra varv genom att ha en prissättning där vi inkluderar material, arbetstid och miljöavgifter. Allt detta för att underlätta för dig som kund och för att undvika onödiga överraskningar.

Frost på bryggknap

Vinterförvaring

Vi erbjuder vinterförvaring utomhus eller inomhus i varmhall.

Hos oss kan du lämna båten på hösten och hämta den iordningställd, servad och polerad till våren.

Att lämna båten på ett fullservicevarv är både tryggt och enkelt för dig som kund. Vår kunniga personal tar hand om din båt under årets mörkaste månader. Vi erbjuder allt från upptagning, sjösättning, tvätt, konservering, täckning, service, polering och bottenmålning.

PRISFÖRFRÅGAN VINTERFÖRVARING

 

 

Service

Vi har en auktoriserad serviceverkstad för Suzuki, Mercury, Kawasaki, Saxdor, XO, Capelli och Viggo. För våra vinterförvaringskunder kan vi även tillhandahålla auktoriserad service för andra varumärken som Volvo Penta, Yamaha och Yanmar.

Vi erbjuder allt från upptagning, sjösättning, tvätt, konservering, täckning, service, polering och bottenmålning. Vi erbjuder också tillbehörsmontering, felsökning, reparation och hantering av försäkringsärenden.

Seacastle skiljer sig från andra varv genom att ha en prissättning där vi inkluderar material, arbetstid och miljöavgifter.

PRISFÖRFRÅGAN MOTORSERVICE

Saxdor 200 vid bryggan

Sommarförvaring

Visste du förresten att vi även erbjuder sommarplatser på land? Det innebär att vi förvara din båt inlåst på land och sjösätter när du vill. Fördelarna med det är många men framför allt blir det mindre slitage på båten, du behöver inte bottenmåla lika ofta samt att stöldrisken blir lägre.

Vi är centralt belägna på Lidingö och har närhet till natur och vacker skärgård. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme kan vår kunniga personal ofta hjälpa dig på plats.

Vi garanterar sjösättning av din båt inom 48 timmar men vanligen kan detta ske snabbare. Vid inlämning av båten efter användning, tvättas och kontrolleras botten så att båten alltid är redo för nästa tur!

PRISFÖRFRÅGAN SOMMARFÖRVARING