SÖK
Filtrera
 

VÄLKOMMEN TILL VÅRT FÖRSÄLJNINGSKONTOR PÅ NÄSET

Hos oss gör du en komplett och trygg båtaffär

slider image

Välkommen till vårt centralt belägna försäljningskontor på Näset, endast 20 minuter från centrala Göteborg.

Vi är återförsäljare för XO Boats, Saxdor Yachts, Capelli RIB, Viggo Boats och Hwila Yachts. Vi erbjuder båtförmedling med fokus på nyare europeiska kvalitetsbåtar och försäljning av nya och begagnade båtar.

Vi tillhandahåller finansiering, försäkring, transport, fullservice, vinterförvaring och sommarplatser. Varmt välkommen!

ÖPPETTIDER

FÖRSÄLJNING
Måndag – Fredag | 10-17

VARVET (Boatmanager Näset)
Måndag – Fredag | 08-17

Lördag – söndag och helgdag | Stängt

KONTAKT

SEACASTLE GÖTEBORG | SC Marine AB
Bjölavägen 15, 421 66 Västra Frölunda | SWEDEN

FÖRSÄLJNING | 031-701 00 70 | info.gbg@seacastle.se

VARVET | 031- 30 977 00 | naset@boatmanager.se

VI SOM JOBBAR HÄR

MARCUS WAHLUND  |  Försäljning  |  marcus@seacastle.se

HISTORIA

2019 öppnar Seacastle nytt försäljningskontor på västkusten.

Seacastle är ett av marknadens ledande marinföretag med lång erfarenhet från både försäljning och varvsverksamhet. Vi erbjuder allt från försäljning av nya och begagnade båtar, båtförmedling, utombordsmotorer, vinterförvaring, sommarplatser och service.

Funderar du på att köpa eller sälja båt? | Låt oss hjälpa dig med hela processen från tanke till avslutad affär | HOS OSS GÖR DU EN KOMPLETT OCH TRYGG BÅTAFFÄR

VI SÖKER BÅTSÄLJARE!

Ta chansen att jobba med några av marknadens hetaste varumärken, försäljning av nya och begagnade båtar, båtförmedling och varvsverksamhet.

Båtsäljare:
Som säljare hos oss jobbar du direkt mot konsument. Fokus ligger på båtförmedling och försäljning av begagnade motorbåtar, samt försäljning av nya båtar från vårt breda sortiment. Tjänsten är omväxlande och innefattar också att man utöver försäljning även tar sig an mer praktisk roll och inte räds för att hjälpa till med varierande uppgifter på marinan. Du får även jobba med marknadsföring, utveckling och vara med att driva olika projekt runt och kring försäljningen. I tjänsten ingår också att vara delaktig på mässor, event, samt genomförande och planering av dessa.

Båtförmedling och begagnat:
Här får du hantera hela processen från intag av förmedlingsuppdrag, genomgång, varudeklaration, fotografering, annonsering, visning, provkörning, försäljning, osv. Vi är specialiserade på nyare europeiska kvalitetsbåtar.

Nya båtar:
Seacastle har ett brett sortiment av motorbåtar från finska Saxdor Yachts och XO Boats. Rib-båtar från italienska Capelli, aluminiumbåtar från svenska Viggo Boats och lyxiga tenders från Hwila Yachts

Är du rätt för jobbet?
Vi söker dig med bakgrund inom försäljning, god sjövana och med ett gediget intresse för båtar. Är du social, driven och resultatinriktad, funkar bra i grupp, problemlösare och är mån om goda och långsiktiga kundrelationer så kanske detta är jobbet för dig. Nautisk kompetens uppskattas men är inte ett krav. Arbetsplatsen är i huvudsak försäljningskontoret på Näset och upptagningsområde är västra och södra Sverige, i vissa fall också Norge och Danmark.

Vi säljer båtar under årets alla månader men med högre intensitet under april-september.

Krav:
Språkkunskaper: Svenska och engelska Körkort (B)
Baskunskaper: Microsoft Office

Anställningsform: Heltid
Måndag – fredag
Lördagsöppet under högsäsong.

Vill du vara en del av vår resa?

Skicka din ansökan till: marcus@seacastle.se

DIN BÅTMÄKLARE PÅ VÄSTKUSTEN

Seacastle är specialiserade på försäljning av nyare kvalitetsbåtar och är ett av marknadens ledande företag inom båtförmedling. Vi marknadsför din båt i rätt medier och bearbetar aktivt vårt stora kundregister.

Genom vår erfarenhet och kunniga personal säljer vi din båt på kortast möjliga tid och till rätt pris. Vi tillhandahåller alltid ett komplett paket med allt du behöver, finansiering, försäkring, utbildning, service, sommar och vinterplats.

Kontakta oss för kostnadsfri värdering eller rådgivning redan idag! Hur fungerar det?

Återförsäljare för XO Boats, Saxdor Yachts, Capelli RIB, Hwila Yachts och Viggo Boats. Hos oss får du alltid auktoriserad service och underhåll av din båt. Kontakta oss för mer information, lagerstatus och leveranstid.

Logo Hwila

FULLSERVICE

När du köper eller säljer en båt via oss så erbjuder vi alltid en helhetslösning anpassad efter dina behov och önskemål. Via vår partner Boatmanager erbjuder vi alltid auktoriserad service, tillbehörsmontering, rekonditionering, reparationer, vinterförvaring och sommarplatser.

Vi jobbar också med några av marknadens starkaste aktörer inom finansiering och försäkring, Swedbank, Ecster, Pantaenius, Atlantica och Svedea.

Vi underlättar ditt båtliv och ser till att du får rätt hjälp!

Vi brinner för båtar och båtliv

Vårt jobb är att underlätta för dig som köpare, säljare eller ägare till en båt. Vi har lång erfarenhet i branschen och vårt fokus har alltid varit nöjda kunder och bra produkter.

Till oss kommer du som ställer höga krav på din båtleverantör och båtmäklare. Har du frågor eller tankar kring ditt båtköp eller bara vill bolla ideér, tveka inte att kontakta oss!

Vi anpassar oss efter dina behov, oavsett om du är ny i båtlivet eller rutinerad sjöbjörn.

Varma hälsningar från teamet på Seacastle Göteborg!