Välkommen till

Seacastle Göteborg

Hos oss gör du en komplett och trygg båtaffär!

Nya båtar

I vårt sortiment hittar du nya båtar från finska XO Boats och svenska Viggo Boats. Vi erbjuder endast kvalitetsprodukter och har ett brett utbud av modeller för alla önskemål och behov.

Trygghet

Vi erbjuder alltid ett komplett paket med försäkring, finansiering, utbildning, service, sommarplatser och vinterförvaring. Oavsett om du är ny i båtlivet eller gammal sjöbuse så hjälper vi dig!

Besök oss på Amundö Marina i Hovås

Vårt försäljningskontor ligger centralt beläget endast 20 minuter från centrala Göteborg.

Vi erbjuder nybåtförsäljning av utvalda varumärken samt förmedling av nyare europeiska kvalitetsbåtar. I sortimentet hittar vi bland annat motorbåtar från finska XO Boats och svenska Viggo Boats.

På marinan tillhandahålls bland annat över 550 sommarplatser, vinterförvaring och serviceverksamhet.

Du hittar oss på kajen i Sjöbod nr: 8, direkt till höger när du kommer in på marinans område.

Öppettider:
Kontoret är för tillfället obemannat men ring gärna och boka en tid, vi är nästan alltid på plats!

Kontakta oss | Varmt välkommen!

Din Båtmäklare på Västkusten

Vi tar hand om hela affären åt dig. Seacastle är specialiserade på nyare europeiska kvalitetsbåtar och är ett av marknadens ledande företag inom båtförmedling. Vi marknadsför din båt i rätt medier och bearbetar aktivt vårt stora kundregister, i Sverige och internationellt. Genom vår erfarenhet och kunniga personal säljer vi din båt på kortast möjliga tid och till rätt pris. Vi tillhandahåller finansiering, försäkring, inbyte, service, utbildning och transport.

Kontakta oss direkt:
031-701 00 70 | info.gbg@seacastle.se

Seacastle Båtförmedling | Varmt välkommen!

Varför Seacastle?

Till oss kommer du som ställer höga krav på din båtleverantör och båtmäklare.

Vi jobbar hårt för att du som kund ska vara nöjd med din båtupplevelse och vistelse hos oss. Vi erbjuder ett brett produktutbud av både nya och begagnade kvalitetsbåtar.

Hos oss kan du köpa, sälja eller byta din begagnade båt, vi hanterar också inbyten, försäkring, finansiering, service och transport. Genom vår erfarenhet och centrala läge i Stockholm och Göteborg kan vi leverera bästa tänkbara upplevelse, trygghet och exponering.

Kontakta oss | Varmt välkommen!

 

Kunden i Fokus

Vi på Seacastle brinner för båtar och båtliv. Vårt jobb är att underlätta för dig som köpare, säljare eller ägare till en båt. Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och vårt fokus har alltid varit nöjda kunder och bra produkter. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt bland både nya och begagnade båtar.

Januari -2019
” Med vårt nya kontor i Göteborg kommer vi kunna erbjuda alla kunder ett bredare utbud av nya och begagnade båtar, utökat tjänsteutbud samt ett stort kundregister som sträcker sig över hela landet.

Vi kan erbjuda ett komplett paket för den som vill köpa eller sälja båt. Finansiering, försäkring, värdering, inbyte, transport och utbildning. Vi ser fram emot många spännande möten med nya och gamla kunder! ”

Säger: Marcus Wahlund, VD på Seacastle i Göteborg

Du hittar oss på Amundö Marina i Hovås, mitt på bryggan i Sjöbod nr: 8
Seacastle Göteborg hälsar alla varmt välkomna!

Om Seacastle

Seacastle startas 2008 av Fredrik Sjöborg, VD och ägare till Seacastle AB i Stockholm. Idag är bolaget väl etablerat och ett av marknadens ledande marinföretag, nyligen nominerade till årets superföretag två år i rad av Veckans Affärer. Vid anläggningarna på Lidingö och i Hovås erbjuds allt från försäljning av nya och begagnade båtar, båtförmedling, vattenskotrar, utombordsmotorer, vinterförvaring, sommarplatser och service.

2019 öppnar Seacastle nytt kontor på västkusten, VD på bolaget i Göteborg är Marcus Wahlund, tidigare marknadsansvarig och säljare sedan starten 2008 på kontoret i Stockholm. I fokus står försäljning av nya och begagnade båtar och i sortimentet hittar vi motorbåtar från finska XO och svenska Viggo.

Seacastle är specialiserade på begagnade europeiska kvalitetsbåtar som exempelvis Nimbus, Axopar, Aquador, Anytec, Windy, Delta, Targa, Princess, Fairline, Goldfish, Flipper, Finnmaster, Bella, Yamarin, Uttern osv.

Våra varumärken på nybåtssidan är XO, Viggo, AMT och Capelli. Utombordsmotorer från Suzuki och vattenskotrar från Kawasaki.

Kontakta oss | Varmt välkommen till oss på Seacastle!