Bild av

Capelli Tempest 570 SWE

Båtfakta
Tillverkare: Capelli
Modell: Tempest 570 SWE
Längd: 5.6 M
Bredd: 2.6 M
Vikt: 551 KG
Bränsletank: 86 Liter
Motoralternativ
Suzuki DF90 ATL
90 HK
0 SEK
Suzuki DF100 BTL
100 HK
+ 2 000 SEK
Suzuki DF115 ATL
115 HK
+ 8 000 SEK
Utrusta din båt
Beskrivning

TEMPEST SWE – EN HELT NY SERIE RIB-BÅTAR FÖR ETT ENKELT BÅTLIV

UNIK DESIGN
Det första som slår en är den unika designen och färgsättningen som harmonierar med våra Suzukimotorer. Tuberna i Arctic Grey Perlage avslutas akteröver i Black Carbon. Det ger tillsammans med röd dekor riktigt snygga båtar. Matchande dynor i silver/antracitgrått ger en ljus och fräsch helhet som ändå är lätt att hålla ren.

SMARTA LÖSNINGAR
Samtliga Tempest SWE har en plattform i stäven för enklare ombord- och ilandstigning samt knapar både i fören och i aktern för enkel tilläggning. Vidare levereras alla båtar med targabåge i rostfritt (vattenskidbåge på 570). Det är rymliga RIB-båtar som har plats för umgänge när man förtöjt för dagen. Ett bord med sittplatser är en självklarhet liksom gott om plats för sol och bad. Det finns också rejäla stuvutrymmen för dynor och packning.

BRA MATERIALVAL
Flexiteek är standard, vilket lyfter båtens utseende och gör däcket skönt att gå på med bara fötter. Alla RIB-båtar från Capelli har tuber i Hypalon som är mer beständigt mot mekanisk nötning och inverkan från väder och vind än andra förekommande material.

Standardutrustning Tempest 570 SWE: Handtag på tuber, Dynor: Silver/antracite, Flexiteek, Soldäck i fören, Vattenskidbåge, Plattform i fören med knapar, Pulpetöverdrag, Pre riggning Suzuki, GRP: Off White, Tuber: Arctic Grey/Black carbon/red line, Luftpump, Polerkit, Länspump, Stege, Bränsletank 86 l, Baystar plus hydraulstyrning

TEMPEST SWE – EN HELT NY SERIE RIB-BÅTAR FÖR ETT ENKELT BÅTLIV
Standardutrustning
 • Handtag på tuber
 • Dynor Silver/antracite
 • Flexiteek
 • Soldäck i fören
 • Vattenskidbåge
 • Plattform i fören med knapar
 • Pulpetöverdrag
 • Polerkit
 • Luftpump
 • Länspump
 • Stege
 • Fast tank 86l
 • Baystar plus hydraulstyrning
 • Soldynor i fören
Utrusta din båt
Suzuki DF90 ATL
0 SEK
Totaleffekt : 90 HK

90A är motorn som går att använda till de flesta båtar. Vare sig det rör sig om fiske, utflykter, vattensporter eller ren transport.
DF90A är utrustad med ett system som begränsar upptippningsvinkel och förhindrar att båten skadas genom tilt på motorn. Den använder sig av en begränsare av kontinuerlig typ, vilket gör att motorn kan användas på nästan vilken båt typ som helst.

Läs mer
Suzuki DF100 BTL
+ 2 000 SEK
Totaleffekt : 100 HK

DF100A finns nu med Suzuki Keyless System med marknadens mest innovativa immobilizer.  Vare sig det rör sig om fiske, utflykter, vattensporter eller ren transport passar denna motor perfekt på din båt. Den har även en ny avancerad bränsletillförsel, så kallad Lean Burn Fuel System, som ger dig imponerande bränsleekonomi utan att offra prestanda!
Suzukis innovativa teknik

DF100A har ett återkopplingssystem med O2-sensor som ger renare och jämnare utsläpp.
Suzuki Lean Burn Control-teknologi
Alla våra sportiga lättviktsutombordare har utrustats med vår Suzuki Lean Burn Control-teknologi. Den reglerar kontinuerligt luft- och bränsleblandningen enligt driftsförhållandena. Resultatet blir en avsevärd förbättring i bränsleekonomin från låga hastigheter till marschfart.

Läs mer
Suzuki DF115 ATL
+ 8 000 SEK
Totaleffekt : 115 HK

DF115A finns nu med Suzuki Keyless System med marknadens mest innovativa immobilizer.  Vare sig det rör sig om fiske, utflykter, vattensporter eller ren transport passar denna motor perfekt på din båt. Den har även en ny avancerad bränsletillförsel, så kallad Lean Burn Fuel System, som ger dig imponerande bränsleekonomi utan att offra prestanda!
Effektivt kompakt
En motor behöver inte vara en jätte för att vara effektiv och stark. Här är modellen som bevisar det. DF115A har en rak fyrcylindrig motor med framskjuten vevaxel. Motorblocket är därigenom framflyttat och  ger en bättre tyngdpunktsbalansering på akterspegeln. Motorernas styrka och utväxlingen hos den kraftfulla slutväxeln ger dig en massiv acceleration och en högvarvsprestanda som får dig att häpna.

Suzukis innovativa teknik
DF115A har ett återkopplingssystem med O2-sensor som ger renare och jämnare utsläpp. Dessutom drar DF115A också nytta av en knacksensor som känner av och reglerar felaktig förbränning, vilket gör att motorn kan köras med optimal prestanda.

Läs mer
Tillval
Dusch
+ 9 900 SEK
Förvaringskapell
+ 12 500 SEK
Plotter Simrad GO7
+ 9 590 SEK
Targabåge i rostfritt
+ 35 200 SEK
Solskydd i rostfritt
+ 17 600 SEK
Tillbehör
Låsögla klass 3
Mer info
+ 1 475 SEK
Låspaket klass 3
Mer info
+ 2 695 SEK
Motorlås
Mer info
+ 2 245 SEK
Spårsändare Northtracker Scout
Mer info
+ 2 995 SEK
Startklar Capelli
Mer info
+ 5 595 SEK
Intresseanmälan