Bild av

Forbina 36 CC

SÅLD
Båtfakta
Tillverkare: Forbina
Modell: 36 CC
Årsmodell: 2010
Längd: 10.75 M
Bredd: 3.45 M
Vikt: 5300 KG
Bränsletank: 500 Liter
Motorfakta
Motortyp: Inombordare
Bränsletyp: Diesel
Modell: Volvo Penta D6-330
Årsmodell: 2010
Totaleffekt: 330 HK
Beskrivning

Nu har vi fått in denna riktigt fina Forbina 36 CC, En svenskbyggd båt som passar perfekt för de nordiska förhållandena.

Forbina 36 CC är både en modern DC och en Coupé i ett. När solen ligger på öppnar man enkelt upp den stora takluckan och när kylan drar in på kvällen stänger man snabbt igen den med en knapptryckning. Detta gör denna Forbina till den optimala båten för sol och bad på sommaren men den passar även perfekt för den som vill vara ute längre på hösten när det blir lite kallare. Denna båt har allt du behöver och lite till och är i mycket välvårdat skick. Båten är extremt lättmanövrerad med drev samt både bog och häckpropeller som även kan manövreras med fjärrkontroll. Detta kan vara ett utmärkt exemplar för dig som kollar på liknande båtar som Nimbus, Aquador, Nord West eller Princess.

Motoriserad med en Volvo Penta D6-330 med 591 gångtimmar. Skrovet är känt för sina fina sjöegenskaper som möjliggör för en god bränsleekonomi.

UTRUSTNING: Bog och akterpropeller med fjärrkontroll, Ankarspel fram och bak med fjärrkontroll, Trimplan, Garmin plotter, Garmin HD radar, Garmin VHF, Garmin Autopilot, Backkamera, Tv antenn samt förstärkare, Centraldammsugare, AIS tracker, Ekolod, Kompass, Garmin Vindex, Bogstrålkastare samt fjärrstyrt sökarljus, Teak på däck, badbrygga samt akterdäck, Solskydd till rutorna, Gasolspis samt ny gasolugn (original mikrougn kommer med), Två kylar, båda med frysfack, Däcksspolning, Ebersprächer värmare, Landström med extra uttag (i fören och sittbrunnen), Gångvärme, Defroster, Mastervolt batteriladdare, Batteriövervakning, AGM batterier, Varmvattenberedare, Solceller, Stereo med högtalare ute och inne, LED belysning i hela båten, Hurley Marine dävert för jollen/ribben, Fendrar samt tampar.

Båten började byggas 2009 och byggdes färdigt, sjösattes samt levererades till kund 2010-04-22.

 

Båten bör upplevas i verkligheten och du är varmt välkommen till oss på Varvsvägen 1 på Lidingö för en visning.

Forbina 36 CC från 2009/2010 i mycket fint skick!
Bilder
Har du en båt till försäljning?