Bild av

Princess P40

SÅLD
Båtfakta
Tillverkare: Princess
Modell: P40
Årsmodell: 1999
Längd: 12.4 M
Bredd: 3.96 M
Vikt: 10000 KG
Bränsletank: 1100 Liter
Motorfakta
Motortyp: Inombordare
Bränsletyp: Diesel
Modell: TAMD63P
Årsmodell: 1999
Totaleffekt: 740 HK
Beskrivning

Passa på att göra en riktigt bra affär, superpris på denna Princess 40!

Exklusiv och välplanerad familjebåt med vackra linjer.

I fören finns en dubbelhytt med stor säng, garderober, toalett och dusch. Stort kök med dubbla diskhoar, spis med två plattor, micro och generösa bänkytor. Mitt emot det välutrustade köket finns en gästhytt för två personer, separata sängar och garderob. Framför gästhytten finns ytterliggare en toalett med dusch.

Salongen är stor och har en öppen planlösning mot kök och förarplats. Här finns två soffor med vikbart bord samt gott om förvaring i form av skåp och lådor.

Stort akterdäck med soffa och plats för t.ex. bord och stolar. Från akterdäck kan man ta trappan upp till flybridge, från vilken man har god sikt runt hela båten.

Denna modell har två dieselmotorer från Volvo Penta på 370 hk st.

Båten är utrustad med dubbla GPS/plotter, radar från Garmin (nytt 2018), logg, ekolod och autopilot från Raymarine , VHF , sökarljus, hydraulisk kran, trimplan, roderindikator, ankarspel i för och akter, fjärrkontroll till ankarspelet i aktern, bogpropeller samt akterpropeller med fjärrkontroll, AC, värmare (ny 2017), varmvatten och tryckvatten, septiktank , kylskåp med frysfack, extra kylskåp (nytt 2018), elverk, watermaker, centraldammsugare 220V uttag, spis med två plattor, fäste för gummibåt på badbryggan, landström och laddare.

 

Bilder
Har du en båt till försäljning?