Bild av

Princess V52

SÅLD
Båtfakta
Tillverkare: Princess Yachts
Modell: V52
Årsmodell: 1996
Längd: 15.88 M
Bredd: 4.27 M
Vikt: 15000 KG
Bränsletank: 950 Liter
Motorfakta
Motortyp: Inombordare
Bränsletyp: Diesel
Modell: TAMP 122 P
Årsmodell: 1996
Totaleffekt: 1225 HK
Beskrivning

Ta tillfället att förvärva en mycket exklusiv och välbyggd kvalitetsbåt från engelska Princess.

Denna båt rymmer tre hytter med sovplats för två personer i vardera. I fören finns en dubbelkoj med stor säng, två garderober och gott om förvaring. I anslutning till denna hytt finns också en separat toalett med dusch. Den luftiga salongen rymmer en stor U-soffan och bord samt ett välplanerat kök med dubbla kylskåp, och diskhoar. Gott om förvaring i hela båten med mycket skåp och lådor. I anslutning till salongen finns ytterligare en rymlig toalett med dusch. Midskepps finns två dubbelkojer med ingång på vardera sidan om trappan upp till däck.

För de soliga dagarna finns soldynor som är placerade uppe på garaget i aktern samt på fördäck.

Båten är välutrustad med Ankarspel i för och akter, fjärrstyrd söklampa, bogpropeller, värmare, radar och plotter från Garmin, logg, ekolod, VHF, eltoaletter med septiktank, varmvatten, elverk, tryckvatten, micro, dubbla kylskåp, gasolspis ute och keramisk spis inne, hydraulisk landgång, TV och Stereo mm.

Båten uppdaterades 2010 med en Garmin 6012 Plotter och vingradar med overlay, Webasto 5500 Evo värmare, Power IL ankarspel med fjärrkontroll, nya dynor, septiktank med eltömning, nya eltoaletter. TV med DVD, Stereo med 2 slutsteg och bra ljud. Under 2011 har båten även fått en ny sisalmatta i salongen.

Denna Princess V 52 är i mycket bra skick och är den perfekta båten för dig som vill ha något utöver det vanliga.

Få timmar, utrustad med: Ankarspel i för och akter, fjärrstyrd söklampa, bogpropeller, värmare, radar och plotter från Garmin, logg, ekolod, VHF, eltoaletter med septiktank, varmvatten, elverk, tryckvatten, micro, dubbla kylskåp, gasolspis ute och inne.
Bilder
Har du en båt till försäljning?