Bild av

Windy 32 Scirocco

SÅLD
Båtfakta
Tillverkare: Windy boats
Modell: 32 Scirocco
Årsmodell: 2004
Längd: 9.68 M
Bredd: 3.26 M
Vikt: 4500 KG
Bränsletank: 542 Liter
Motorfakta
Motortyp: Inombordare
Bränsletyp: Diesel
Modell: KAD300
Årsmodell: 2004
Totaleffekt: 570 HK
Beskrivning

Vackra linjer och högsta kvalitet.

Båten är planerad med en stor soffgrupp i fören som också kan bäddas till sovplats för två personer, stor midkabin med dubbelsäng och garderob, toalett med duschmöjlighet och gott om stuvutrymmen. Sittbrunnen har en öppen planlösning med stora sällskapsutrymmen och ombonad förarplats.

Denna modellen har också den ”nya” instrumenteringen där navigationen är placerad centrerad framför ratten.

Driftsäkra dieselmotorer från Volvo Penta på vardera 285hk, mycket goda fartresurser och bra bränsleförbrukning.

Utrustad med en Garmin 4010 GPS/plotter, VHF med AIS, tridata (Raymarin ST60), tryckvatten, varmvattenberedare, ankarspel i fören och aktern, fjärrkontroll till ankarspelet i aktern, vindrutetorkare med spolning, ekolod, signalhorn, fjärrstyrd sökarlampa, trimplan med indikatorer, bogpropeller, elektroniska reglage, kompass, gångvärmare, värmare (Webasto), dubbla brandsläckare, keramisk spis, kylskåp, kylskåp i sittbrunn, toalett, septiktank med däckstömning, dusch på badbryggan, söksystem, cd-stereo med bluetooth , bäddsats till akterdäck, hydraulisk motorlucka och tv med dvd.

350 h, Garmin 4010 GPS/plotter, VHF med AIS, tridata (Raymarin ST60), tryckvatten, varmvattenberedare, ankarspel i fören och aktern, fjärrkontroll till ankarspelet i aktern, vindrutetorkare med spolning, ekolod, signalhorn, fjärrstyrd sökarlampa, trimplan
Bilder
Har du en båt till försäljning?