SÖK
Filtrera
 

Tekniker sökes till Lidingö

Mekaniker som jobbar med en Saxdor båt

Som tekniker på Seacastle arbetar du i verkstaden.

Verkstaden arbetar med service, reparationer, installationer, underhåll och vinterförvaring av fritidsbåtar upp till 40 fot.

Vi på Seacastle strävar alltid efter att nå och överträffa våra kunders förväntningar på service och kvalité i allt vi gör och levererar.

Du är självgående i de arbetsuppgifter du utför men har stöd från dina kollegor på varvet.

Som tekniker på Seacastle skall du vara noggrann, ta stolthet i det arbete du utför, vara en problemlösare och en lagspelare.

Närmaste chef är VD.

Dina dagliga arbetsuppgifter består i:

–   Båtupptagning/sjösättning med hjullastare och hydraulvagn.

–   Motorservice av främst utombordsmotorer men även inombordare och drev.

–   Felsökning

–   Reparationer

–   Installationer

–   Vinterförvaringar

–   Riggning av utombordsmotorer

Resultatet av ditt arbete skall vara att kunderna får en bra upplevelse när de anlitar oss och att de känner att de får valuta för sina pengar. Att det arbete vi utför är kvalitativt och att vi levererar i tid. Vi strävar hela tiden efter att vara kostnadseffektiva, både för Seacastle och kundens räkning. De arbeten vi utför skall ha minimal påverkan på miljön.

Frågor om tjänsten och ansökningar hänvisas till fredrik@seacastle.se senast den 19 mars.

 

Seacastles personal framför anläggningen på Lidingö

Information om Seacastle AB:

Seacastle ligger centralt beläget längst in i Kyrkviken på Lidingö och erbjuder båtförmedling, nybåtsförsäljning och fullservicevarav.
Seacastle är auktoriserad verkstad för SAXDOR, XO, VIGGO, HWILA, Capelli, Suzuki, Kawasaki, Mercury och Suzumar. Totalt säljer företaget ca 170  båtar varje år.

Seacastle tillhandahåller även vinterförvaring i varmhallar samt utomhus och totalt förvarar företaget ca 150  kundbåtar. Det finns även 35 sommarplatser vid bryggor.

Bolaget har idag 10st anställda. Häften arbetar på varvet, resterande arbetar som säljare eller med administrativa tjänster på kontoret.