Bild av

Agapi 950 – ”Inkommande”

Båtfakta
Tillverkare: Agapi
Modell: 950
Årsmodell: 2015
Längd: 10 M
Bredd: 3.06 M
Vikt: 2200 KG
Bränsletank: 480 Liter
Motorfakta
Motortyp: Utombordare
Bränsletyp: Bensin
Modell: 350 V8
Årsmodell: 2015
Totaleffekt: 350 HK
Beskrivning

Detta exemplar är utrustad med Scandinavian edition och Simrad NSS12″

Agapi 950 är en högpresterande men ändå lätt och bränsleeffektiv familjebåt som passar ett modernt båtliv med nya krav. Agapi kombinerar RIB-konceptet med en modern och intelligent svensk design där resultatet är en båt, i en egen klass, som öppnar upp en ny dimension av frihet. En genomtänkt konstruktion, produktion och logistik kombinerat med hög bränsleeffektivitet och låga ägarkostnader.

RIB-teknologin (Rigid Inflatable Boat) gör 950:an fantastiskt trygg, rolig att köra och enkel att hantera oavsett väder och fart. Med sina drygt 32 fot passar båten även för de öppna haven och de unika köregenskaperna består även med maxlast vilket innebär upp till 12-14 personer.

Intelligent och modern svensk design har skapat en fantastisk upplevelsebåt med stora sociala ytor och solbäddar samtidigt som den erbjuder både komfort och omtanke för familjen under båtsemestern med upp till sex bäddar och toalett.

Med dess flexibilitet, hanterbarhet, sjöduglighet och låga bränslekostnader passar Agapi 950 även professionella användare och skärgårdspendlare.

Lätt begagnad Agapi 950 i mycket fint skick
Bilder och dokument
Intresseanmälan