Bild av

AMT 175 BR

Båtfakta
Tillverkare: AMT Boats
Modell: 175 BR
Längd: 5.15 M
Bredd: 2.08 M
Vikt: 520 KG
Bränsletank: 60 Liter
Motoralternativ
Suzuki DF60 ATL
60 HK
0 SEK
Suzuki DF70 ATL
70 HK
+ 10 000 SEK
Suzuki DF80 ATL
80 HK
+ 16 000 SEK
Utrusta din båt
Beskrivning

AMT 175BR är nyaste tillskottet i AMT-familjen.

Säsongen 2018 kan AMT 175 BR väljas antingen med glasfiber- eller aluminiumskrov. Båda skrovalternativen går tystlåtet och mjukt i sjö, och de beter sig konsekvent i alla lägen – såklart utan att glömma en god prestanda, bränsleekonomi och körglädje.

Tack vare den nya skrovformen skär 175 BR mjukt genom vågorna så att åkturerna blir bekväma och njutbara.

Stuvutrymmen finns det gott om i nya AMT 175 BR, men vi har även lämnat rikligt med fritt utrymme för att du skall kunna röra dig obehindrat ombord. Förvaringsutrymmena har utrustats med Abloy:s lås, vilket betyder att du kan lämna t.o.m. värdeföremål i båten utan att behöva oroa dig.

Enligt AMT:s vision har vi i tillverkningen av nya 175BR använt oss av kvalitetsmaterial och högklassiga komponenter. Vi har fäst speciell uppmärksamhet vid båtens detaljer; kvaliteten syns bl.a. i räckenas formgivning och designen av självlänsens utlopp. Liksom resten av AMT-flottan har även 175BR tillverkats med den unika ‘Alltid Till Hamn’-konstruktionen, som avsevärt förbättrar båtens säkerhet vid en nödsituation till havs. Om båtens skrov till följd av en båtskada skulle fyllas med vatten, håller båtens däck den flytande. Detta ger båtföraren mer tid att larma hjälp eller t.o.m. styra båten till närmaste strand.

AMT 175BR är nyaste tillskottet i AMT-familjen. En fartfylld nöjesbåt med ett sportigt skrov som bygger på förra årets nyhet AMT 190BR. Letar du efter en okomplicerad båt med öga för detalj som är både skön och rolig att köra, så har du hittat rätt.
Standardutrustning
 • Abloy låskit
 • Akterkapell
 • bordsben
 • Dynor
 • Fenderskydd AMT 4 st
 • Förtöjningspaket
 • Plotter Garmin ECHOMAP Plus 92sv
 • Räckserie
 • Securmarkt skrov
 • Självlänsande sittbrunn
 • Suzuki Startspärr
Utrusta din båt
Suzuki DF60 ATL
0 SEK
Totaleffekt : 60 HK

Motorn använder Suzukis ”Lean Burn”teknologi för magrare bränsleblandning, vilket medför stora fördelar när det gäller ren bränsleekonomi och prestanda. Tillsammans med den kompakta konstruktionen är DF60A idealisk för många olika båttyper
Kompakt
Suzukis ingenjörer är kända för att ha konstruerat några av de mest kompakta fyrtaktarna i sina respektive klasser. Med DF90, DF80, DF70 och nya DF60 började de om och designade varje del och varje komponent från början. Därmed drog de nytta av den kunskap och de tekniska framsteg som har tillkommit under det sista årtiondet och skapade ändå lättare, än mer kompakta utombordare.

Lean Burn kontrollsystem
För att dra så mycket nytta som möjligt av varje droppe bränsle utvecklade Suzukis ingenjörer det så kallade LeanBurn systemet, som låter motorn arbeta med en magrare eller en tunnare bränsleblandning. Systemet kontrollerar luft/bränsle blandningen genom att förutsäga bränslebehovet med ledning av driftförhållanden. Systemet ger fördel över ett brett arbetsområde med tydliga besparingar från lågvarv till marschfart.

Tiltbegränsare
DF60 är utrustade med ett system som begränsar riggvinkeln och förhindrar att båten skadas vid upptippning av motorn. Systemet omfattar en riggvinkelsensor som är tiltbegränsare
och trimsändare i ett. Den använder sig av en begränsare som konstant känner av motorns riggvinkel. Det gör att motorn kan användas på nästan vilken båttyp som helst.

Suzuki Easy Start snabbstartsystem
Med Suzukis Easy Start System, snabbstarten som finns med på DF60, vrider du bara nyckeln och släpper. Startmotorn tar hand om resten och förblir i gång tills utombordsmotorn startar. Mjukare och bättre start med Easy Start System ger dig bättre förbränning och bränsleekonomi.

Mekaniskt effektiv design
Suzukis ingenjörer har tagit fram konstruktioner för att begränsa mekaniska förluster som en väg till förbättrad effekt i DF60. En speciellt utvecklad oljepump ger större mekanisk effektivitet, vilket tillåter oljan att flyta genom smörjningssystemet med mindre motstånd. Detta i samband med förminskad mekanisk förlust i andra delar av motorn medverkar till bättre bränsleekonomi.

Självjusterande kamaxelkedja
Suzukis självjusterande kamaxelkedja finns med på DF60, som därmed blir den första motorn i 44,1 kW (60 hk) klassen som uppvisar denna underhållsfria funktion. Kedjan ligger i oljebad och förfogar över en automatisk hydraulisk spännare som ser till att den alltid är korrekt inställd och därmed underhållsfri i drift.

Läs mer
Suzuki DF70 ATL
+ 10 000 SEK
Totaleffekt : 70 HK

DF70A är motorn som går att använda till de flesta båtar. Vare sig det rör sig om fiske, utflykter, vattensporter eller ren transport.
DF70A är utrustad med ett system som begränsar upptippningsvinkel och förhindrar att båten skadas genom tilt på motorn. Den använder sig av en begränsare av kontinuerlig typ, vilket gör att motorerna kan användas på nästan vilken båt typ som helst.

Läs mer
Suzuki DF80 ATL
+ 16 000 SEK
Totaleffekt : 80 HK

DF80A är motorn som går att använda till de flesta båtar. Vare sig det rör sig om fiske, utflykter, vattensporter eller ren transport.
DF80A är utrustad med ett system som begränsar upptippningsvinkel och förhindrar att båten skadas genom tilt på motorn. Den använder sig av en begränsare av kontinuerlig typ, vilket gör att motorerna kan användas på nästan vilken båt typ som helst.

Läs mer
Fabrikstillval AMT 175 BR
Sportpaket
Mer info
+ 11 300 SEK
Aluminiumskrov
Mer info
+ 35 900 SEK
Bottenmålning
Mer info
+ 7 600 SEK
Bord, lilla bordsskivan med AMT-logo, fäste och bordsben
+ 7 600 SEK
Durkbelysning LED
+ 3 500 SEK
Dynor i fören
+ 3 300 SEK
Förvaringskapell
+ 5 700 SEK
Hamnkapell
+ 5 700 SEK
Köljärn (ej aluminiumskrov)
+ 2 800 SEK
Marinstereo Fusion med 2 högtalare
+ 10 300 SEK
Teak serie
+ 28 400 SEK
Trimplan med joystick
+ 14 500 SEK
Vattenskidbåge
+ 7 400 SEK
Tillbehör
Låspaket klass 3 AMT
Mer info
+ 495 SEK
Motorlås
Mer info
+ 2 245 SEK
Spårsändare Northtracker Scout
Mer info
+ 2 495 SEK
Startklart AMT 175 BR
Mer info
+ 5 495 SEK
Bilder och dokument
Intresseanmälan