Bild av

Aquador 32 C

SÅLD
Båtfakta
Tillverkare: Aquador
Modell: 32 C
Årsmodell: 2007
Längd: 9.7 M
Bredd: 3.45 M
Vikt: 4500 KG
Motorfakta
Motortyp: Inombordare
Bränsletyp: Diesel
Modell: 6LY3-STP
Årsmodell: 2007
Totaleffekt: 440 HK
Beskrivning

Vi får nu in en exklusiv och välplanerad kvalitetsbåt från finska Aquador.

Mycket uppdaterat det senaste året med bland annat nytt kapell i aktern, nya mattor i salongen, ny peke med stege i fören osv.

Denna modell har stor dubbelkoj med garderob i fören. Planerad med toalett med dusch, mitt emot toaletten finns ytligare en hytt för två personer med extra stuvutrymme och garderob, stort pentry med gott om förvaring i form av skåp och lådor. Mitt emot pentryt finns en stor soffa och bord där den ena sektionen av soffan har vändbar rygg, mycket smart lösning som ger passagerarna möjlighet att vara mer delaktiga under gång och samtidigt kunna njuta av utsikten genom den stora vindrutan.

Motoriserad med en Yanmar diesel om 440hk som gått 550 timmar.

Båten är utrustad med ankarspel i fören och aktern (främre spelet är urkopplat och alla delar ingår för den som vill montera tillbaka), värmare, GPS (Garmin 12″, logg, radar, motordata, CD stereo, trimplan, bogpropeller och akterpropeller, landström och laddare, elektroniskt reglage, VHF, kompass, gångvärme och defroster, fjärrstyrd strålkastare, brandsläckningssystem i maskinrum, extra batteribank, bäddsats till soffan i salongen, navigationslampa vid förarplatsen, toalett med septiktank, keramisk spis med dubbla plattor, ugn osv.

Båten finns att se hos oss vid vår marina på Varvsvägen 1 på Lidingö.

550 gångtimmar | Värmare, GPS (Garmin 12″, logg, radar, motordata, CD stereo, trimplan, bogpropeller och akterpropeller, landström och laddare, elektroniskt reglage, VHF, kompass, gångvärme och defroster, fjärrstyrd strålkastare mm
Bilder
Har du en båt till försäljning?