Bild av

HOC 33 P Explorer

Göteborg
Båtfakta
Tillverkare: HOC Yachts
Modell: 33P Explorer
Årsmodell: 2017
Längd: 10.21 M
Bredd: 3.1 M
Vikt: 3850 KG
Bränsletank: 380 Liter
Motorfakta
Motortyp: Inombordare
Bränsletyp: Diesel
Modell: Volvo Penta D6-400
Årsmodell: 2017
Totaleffekt: 400 HK
Beskrivning

Nu säljer vi denna fantastiska HOC 33P Explorer, båten för dig som vill ha något utöver det vanliga! I fokus står form, design och framförallt den senaste tekniken.

Detta exemplar är sparsamt använd och har cirka 150 gångtimmar, en ägare och årligen servad.

Båten är utrustad med ett unikt navigations och underhållningssytem som presenteras på den 29″ stor touchskärmen, från vilket det mesta på båten styrs. Här överblickas allt från navigering, motordata och båtfunktioner till ljud, bild, film och andra nöjen.

Båten är planerad med stor dubbelkoj i fören, rymlig toalett, praktiskt pentry och gott om förvaring i hela båten. Trivsam sittgrupp i salongen och stora soffor på det öppna akterdäcket, här finns gott om plats för hela familjen.

Båten har en gedigen utrustningsnivå med bland annat trimplanssystem från Humphree, autopilot och bogpropeller, navigationssystem, radar, VHF och AIS. Stereo, landström med laddare och inverter, ankarspel i aktern, durkbelysning, varmvattenberedare, backkamera, eltoalett med septiktank, öppningsbart panoramatak, elektriskt öppningsbar motorlucka, undervattensbelysning, sökarlampa, stävstege, solcellspaneler, värmare och motorvärmare, osv.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Cirka 150 gångtimmar | Båten utöver det vanliga | Trimplanssystem från Humphree, autopilot och bogpropeller, unikt navigationssystem med GPS, radar, VHF och AIS. Stereo med högtalare och sub, landström med laddare och inverter, ankarspel i aktern, osv.
Bilder och dokument
Intresseanmälan