Bild av

Hydrolift C-31 Carbon

SÅLD
Båtfakta
Tillverkare: Hydrolift
Modell: C-31 Carbon
Årsmodell: 2005
Längd: 9.7 M
Bredd: 2.5 M
Vikt: 2300 KG
Bränsletank: 350 Liter
Motorfakta
Motortyp: Inombordare
Bränsletyp: Bensin
Modell: 500 EFI Racing
Årsmodell: 2005
Totaleffekt: 475 HK
Beskrivning

Passa på att göra en riktigt bra båtköp, endast en ägare och mycket få gångtimmar, endast: 98 gångtimmar.

Performancebåt med linjer och egenskaper utöver det vanliga.

Mycket exklusiv inredning med detaljer av kolfiber, krom, teak och klädsel i Alcantara. Båten är planerad med en rymlig hytt i fören, separat toalett med handfat, gott om stuvutrymmen och sovplats för 2-3 personer. I sittbrunnen finns många smarta lösningar, förarstolarna är vändbara för att bilda en sittgrupp mot aktersoffan, fällbart bord som enkelt döljs i utrymmet under soffan, pentryt gömmer sig under passagerarstolen och stolens undersida fungerar som avlastningsyta i nerfällt läge, från handskfacket på passagerarsidan fälls spisen ut och placeras i anslutning till handfatet.

Under det rymliga soldäcket i aktern gömmer sig en stor Racing V8 från Mercruiser på 8,2L och 475hk, vilken ger båten en marschfart mellan 35-40 knop och en toppfart mellan 45-50 knop.

Utrustad med dieselvärmare, GPS/plotter och motordata genom Hydrolifts egna AMD-system med stor skärm, toalett med septiktank, trimplan, elektriskt manöverbara förarstolar, CD-stereo, brandsläckare i sittbrunnen och i maskinrummet, kylfack, spis med dubbla plattor, pentry med tryckvatten, varmvattenberedare, hamnkapell, gångkapell, landström och dusch på badbryggan.

Diverse tampar, fendrar och ankare medföljer.

Passa på att göra en riktigt bra båtköp, endast en ägare och mycket få gångtimmar, endast: 98 gångtimmar.
Har du en båt till försäljning?