Bild av

Nimbus 365 Coupé

Båtfakta
Tillverkare: Nimbus
Modell: 365 coupe
Årsmodell: 2009
Längd: 11.56 M
Bredd: 3.5 M
Vikt: 7000 KG
Bränsletank: 700 Liter
Motorfakta
Motortyp: Inombordare
Bränsletyp: Diesel
Modell: D6-370
Årsmodell: 2009
Totaleffekt: 370 HK
Beskrivning

En mycket välvårdad Nimbus 365 coupé från 2009.

Stor komfortabel familjebåt från Nimbus i välbevarat skick med genomtänkta lösningar och goda materialval. Båten är smart planerad med en sidewalk som gör det enklare att ta sig från aktern till fören.

Vitt skrov med röd/blå stripe och bottenmålad.

Stort akterdäck med L-soffa och bord som är löstagbart samt skjutdörr in till salongen.

Ombonad och modern salong med gott om förvaring och ett praktiskt pentry.

U soffa som enkelt bäddas ned till dubbelkoj, rymlig WC, med duschkabin, Stor ownerscabin med garderob och gott om förvaring och lådor. Stor separat gästkabin med dubbelsäng.

Båten är motoriserad med en Volvo Penta D6-370 som endast gått 500 gångtimmar sedan ny och levereras nyservad. Båten har singelmontage med axeldrivning vilket leder till lägre underhållskostnader jämfört med liknande båtar i samma storleksklass.

Båten är rikligt utrustad med bland annat bog & akterpropeller, ankarspel i för och akter med fjärr, fullteak, landström med laddare, bord och dynor till akterdäck, dieselvärmare, gångvärme med defroster, dusch på badplattform samt toalett, varmvattensystem, Raymarine C120 plotter samt radar, ekolod och autopilot, dynor samt bäddmadrasser i bägge hytter, dynor till solbädd i fören, däckspolning, elektrisk toalett med septiktank, gasolspis med ugn, TV/DVD inbyggd med hiss, musikanläggning radio/CD med Bose högtalarsystem, kapell akterdäck, elektrisk taklucka, kyskåp, sökarljus, bogstrålkastare, stävstege, trimplan, teakstol, central dammsugare mm.

Båten finns att se hos oss på Varvsvägen 1, Lidingö.

Välkommen!

Rikligt utrustad Nimbus med bland annat bog & akterpropeller, ankarspel i för och akter med fjärr, fullteak, landström med laddare, bord och dynor till akterdäck, dieselvärmare, gångvärme med defroster, dusch på badplattform samt toalett mm.
Intresseanmälan