Bild av

Princess 42 Flybridge

SÅLD
Båtfakta
Tillverkare: Princess Yachts
Modell: 42 FB
Årsmodell: 2007
Längd: 13.48 M
Bredd: 4.14 M
Vikt: 14000 KG
Bränsletank: 1200 Liter
Motorfakta
Motortyp: Inombordare
Bränsletyp: Bensin
Modell: D6-435
Årsmodell: 2007
Totaleffekt: 860 HK
Beskrivning

Båten för dig som letar perfektion och högsta kvalitet!

Passa på att göra en riktigt bra affär och förvärva en välbyggd kvalitetsbåt i fantastiskt skick!

Exklusiv flybridgebåt från Engelska Princess, inredningen är mycket smakfull och alla material och detaljer är noggrant utvalda. Båten är planerad med två hytter i fören, vardera hytt med sovplats för två personer, separat toalett, dusch och garderob. Rymligt pentry med alla bekvämligheter, bra arbetsytor och gott om förvaring. I anslutning till pentryt ligger den stora salongen med två soffor, bord och bra sällskapsutrymmen.

Båten är Sv-såld med endast 1 ägare och mycket sparsamt använd och har endast 290 gångtimmar.

Utöver den omfattande standardutrustningen är detta exemplar även utrustat med dubbelbäddsinlägg till styrbords kabin, bogpropeller, keramisk spishäll, ankarspel i fören och aktern med RF-ankare (fjärrkontroll till ankarspel i aktern), TV med DVD och antenn, Elverk (Onan 4kw), GPS/plotter och Radar (Furuno GD1934C inne och Furuno GD1920C på flybridge), logg, ekolod och autopilot från Raymarine (Autopilot – A6000+), värmare (Ebersprächer D5L), gångvärme och defroster via värmeväxlare, myggnät till skrovventiler, septiktank med elektrisk och manuell tömning, dynor till flybridge, soldäck och akterdäck i mörkblå sunbrella, specialtyger i båten från Milan Collection, teak på flybridge, akterdäck, badbrygga och skarndäck, peke i fören med stege, kapell till akterdäck och flybridge.

Medföljer gör även ett exklusivt Princess porslin i 6 delar, glas och bestick.

Båten är i mycket bra skick och finns att se på Lidingö.

290 h, utrustad med: bogpropeller, keramisk spishäll, ankarspel i fören och aktern med RF-ankare (fjärrkontroll till ankarspel i aktern), TV med DVD och antenn, elverk (Onan 4kw), GPS/plotter och radar, autopilot, värmare (Ebersprächer D5L), gångvärme.
Bilder
Har du en båt till försäljning?