Bild av

Yamarin 74 C

SÅLD
Båtfakta
Tillverkare: Yamarin
Modell: 74C
Årsmodell: 2011
Längd: 7.4 M
Bredd: 2.6 M
Vikt: 2100 KG
Bränsletank: 185 Liter
Motorfakta
Motortyp: Inombordare
Bränsletyp: Diesel
Modell: ME 372 STIP1
Årsmodell: 2011
Totaleffekt: 165 HK
Beskrivning

Vid köp av denna båt ingår Seacastle Begagnadbåtgaranti vilket ger dig som kund en extra trygghet i hela 2 år efter köpet. Begagnadbåtgarantin är kostnadsfri och ingår vid köp av båt som inte äldre än 10 år. Mer information finns på vår hemsida, eller ring oss på 08 654 12 12.

Yamarin 74 C är en genomgångbar färdbåt. Den är dimensionerad för åtta passagerare och har kojplatser för tre vuxna och två barn. I båten finns ett välutrustat pentry samt ett separat toalettutrymme med vattentoalett. vid båtens pentry finns även en ljus dinettegrupp med plats för 4-6 personer.  Från förarmiljön har man utmärkt sikt åt alla håll och med den breda takluckan så kan man även få njuta av solen dom fina sommardagarna.

Båten är motoriserad med  Yamahas 165 hästars inombords dieselmotor samt ett duopropp drev.
Motorn har endast 158 gångtimmar sedan ny.

 

utrustad med: Alcantara-klädsel, WC med septitank och däckstömmning, rinnande kallt- och varmt färskvatten, dusch, Kyl med frysfack, Keramisk spis (diesel), värmare, gångvärme/defroster, CD/radio, Solcellsdriven friskluftsfläk, teakbord på akterdäck, kapell över akterdäck, servostyrning, trimplan, powertrim, plotter/ekolod (Lowrance HDS 10 med sjökort över hela Östersjön), kompass, bogpropeller, dubbelbatterisystem, teakdäck, brandsläckare, ankare, ankarrulle, 4 fendrar samt förtöjningsutrustning.

 

Yamarin 74 C är en genomgångbar färdbåt. Den är dimensionerad för åtta passagerare och har kojplatser för tre vuxna och två barn. I båten finns ett välutrustat pentry med kylskåp samt ett separat toalettutrymme med vattentoalett och varmvattensystem.
Bilder
Har du en båt till försäljning?