SÖK
Filtrera
 

Båtmässan Göteborg 2024

slider image

Besök oss 3-11 februari på båtmässan i Göteborg. Upplev dom senaste nyheterna och se några av dom hetaste modellerna på marknaden.


Bland annat:

– Sverigepremiär för nya XO DFDNR A8
– Se vinnaren av ”Motorboat Awards 2024” i kategorin ”Sportboat up to 30FT” – Saxdor 270 GTO
– Och, Sveriges vackraste och lyxigaste snipa – Hwila 25

 

För första gången på mässa inomhus i Sverige visar vi nu ett brett utbud av modeller från Saxdor Yachts. På plats finns Saxdor 320 GTC, Saxdor 200 Sport och Saxdor 270 GTO som tidigare i år utsågs till vinnare i ”Motorboat Awards” kategori ”Sportboat up to 30FT” Unik och modern design, innovativa lösningar, och just nu ett av marknadens hetaste varumärken.

Från Viggo Boats visar vi modellen för dig som söker en riktigt bra transportbåt i aluminium för alla väder. Unika sjöegenskaper, skrovkonstruktion och prestanda utöver det vanliga, framför allt i hårt väder. Hos Viggo Boats och varvet i Öregrund lämnas inget åt slumpen. Detta en av Sveriges mest välbyggda båtar.

XO Boats lanserade under hösten 2023 ett nytt tillskott till DFDNR familjen. Modellen XO DFNDR A8 som kombinerar XO:s karakteristiska vassa skrov, robusta aluminiumkonstruktion och komfort med smarta lösningar och unik design. Mässbåten visas i en ”Fishing Version” men finns i flera utföranden.

Från Capelli visar vi modellerna Capelli Tempest 700, Capelli Tempest 570 och Capelli Tempest 470. Söker du en lite ”lyxigare” RIB i storleken mellan 4-10m så har vi ett brett sortiment. Högsta kvalitet, exklusiva material och anpassad för Svenska förhållanden. Hela serien med pontoner av hypalon/ neopren.

Sist men inte minst, presenterar vi stolt våran svenska skönhet Hwila 25. Här står njutningen i fokus! Med sin tidlösa design och exeptionella byggkvalitet i kombination med smarta lösningar för både bensin eller eldrift har denna båt tagit marknaden med storm. Är detta en av Sveriges vackraste båtar? Vi tycker det.

Allt detta och mycket mer, ses på mässan!

Dela artikel