FUNDERAR DU PÅ ATT SÄLJA DIN BÅT?

SEACASTLE BÅTFÖRMEDLING
Seacastle är specialiserade på nyare europeiska kvalitetsbåtar och är ett av marknadens ledande företag inom båtförmedling. Vi marknadsför din båt i rätt medier och bearbetar aktivt vart stora kundregister, i Sverige och internationellt. Genom vår erfarenhet och kunniga personal säljer vi din båt på kortast möjliga tid och till rätt pris.

ETT KOMPLETT PAKET
Hos oss kan du köpa, sälja eller byta din begagnade båt, vi hanterar inbyten, försäkring, finansiering, service, värdering och transport. Genom vår erfarenhet och centrala läge i Stockholm och Göteborg kan vi leverera bästa tänkbara upplevelse, trygghet och exponering.

Genom vårt eget servicevarv på Lidingö och samarbetspartners i Göteborg kan vi också erbjuda rekonditionering, service och reparationer för att presentera er båt i bästa skick.

SEACASTLE TRYGGHETSFÖRSÄKRING
En extra trygghet för både köpare och säljare. Tillsammans med Pantaenius båtförsäkring har vi tagit fram en unik trygghetsförsäkring som gäller i hela 2 år efter köpet. Utöver den vanliga försäkring som tecknas hos Pantaenius får köparen också ett utökat skydd på den maskinella utrustningen ombord.

SPECIALISERADE PÅ NORDISKA KVALITETSBÅTAR
Vi söker alltid objekt som Nimbus, Paragon, Axopar, XO, Aquador, Anytec, Viggo, Windy, Delta, Targa, Princess, Sealine, Hydrolift, Dahl, Capelli, Agapi, AMT, Fairline, Goldfish, Flipper, Finnmaster, Bella, Yamarin, Rupert, Ryds, Uttern osv. Har du en båt som du tror kan passa oss, tveka inte att fråga!

MER INFORMATION OM DITT LOKALA KONTOR
STOCKHOLM | GÖTEBORG

FUNDERAR DU PÅ ATT SÄLJA DIN BÅT OCH VILL BLI KONTAKTAD? 

KONTOR:

VAD KOSTAR DET?

Vår provision baseras på försäljningspriset, inget arvode utgår om båten inte blir såld.

100 000 – 300 000kr – arvode 11%
300 000 – 500 000kr – arvode 10%
500 000 – 1 Mkr – arvode 9%
1Mkr – 1,5 Mkr – arvode 8%
1,5 Mkr – 2 Mkr – arvode 7%
2 Mkr och uppåt – arvode 6%

Så här funkar det

Vi hjälper dig genom hela försäljningen av ditt objekt. Lämna allt till oss, vi fixar biffen.

1. FOTOGRAFERING, GENOMGÅNG & VARUDEKLARATION

För att ge din båt bästa exponering jobbar vi med bra bildmatreal och försöker täcka alla båtens vinklar och utrymmen. Vi varudeklarar alla båtar för att ge så god bild som möjligt av båten skick och kondition. Vi går också igenom båten och kommer med förslag på åtgärder eller service inför försäljning.

2. FRAMTAGNING AV PROSPEKT & ANNONSER

Vi skapar säljande annonser och prospekt för både webb, kontor och tidningar. Våra annonser innehåller den viktigaste informationen och bilderna samt att vi också erbjuder förslag på finansiering och försäkring.

3. Videoklipp på objekt

För de lite större objekten erbjuder vi också ett videoklipp, detta för att ge den bästa kännslan och bra ett första intryck av båten redan innan visning.

4. ANNONSERING PÅ NATIONELLA MARKNADSPLATSER

Vi erbjuder alltid utförlig annonsering på de största marknadsplaterna som blocket.se och sokbat.se. Vi marknadför oss också vi radio, hemsida och tidningar.

5. ANNONSERING PÅ HEMSIDA & LOKALT

På vår hemsida nns alltid mer detaljerad information om objektet, varudeklaration, ev. dokument och er bilder. Vi annonserar också lokalt på Lidingö med omnejd. VI jobbar också aktivt med annonsering via utskick i till vårt stora kundregister och via "Seacastle Newsletter".

6. FOTOGRAFERING, GENOMGÅNG & VARUDEKLARATION

För att ge din båt bästa exponering jobbar vi med bra bildmatreal och försöker täcka alla båtens vinklar och utrymmen. Vi varudeklarar alla båtar för att ge så god bild som möjligt av båten skick och kondition. Vi går också igenom båten och kommer med förslag på åtgärder eller service inför försäljning.

7. FÖRHANDLING, KONTRAKT, FÖRSÄKRING, & FINANSIERING

Vi tar hand om alla förhandlig, budgivning och avtalshantering. Försäking via Pantaenius inklusive vår exklusiva Begagnadbåtgaranti. Finansiering erbjuder vi från Swedbank och Nordea Finans, alltid till förmånlig ränta.