FUNDERAR DU PÅ ATT SÄLJA DIN BÅT?

Seacastle säljer båtar under årets alla måndader och vi söker alltid nya förmedlingsuppdrag. Vi är specialiserade på nyare europeiska kvalitetsbåtar. Tveka inte att kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för just dig.

BÅTFÖRMEDLING:
Seacastle är marknadsledande inom båtförmedling och vi tar hand om hela affären åt dig, vi marknadsför din båt i rätt medier och bearbetar aktivt vårt stora kundregister, i Sverige och internationellt. Genom erfarenhet och stort kunnande säljer vi din båt på kortast möjliga tid och till rätt pris.

ETT KOMPLETT PAKET:
Vi tar hand om hela affären från det att vi får uppdraget till dess att båten är såld. Genom vårt egna servicevarv kan vi erbjuda rekonditionering, service och reparationer för att presentera er båt i bästa skick. Vi erbjuder finansiering och försäkring och har även en unika begagnadbåtgaranti (gäller i två år från köp och på båtar som är max 10år gamla) skyddar både er som säljare och den söm köper er båt.

FUNDERAR DU PÅ ATT SÄLJA DIN BÅT OCH VILL BLI KONTAKTAD?

VAD KOSTAR DET?

Vår provision baseras på försäljningspriset, inget arvode utgår om båten inte blir såld.

100 000 – 300 000kr – arvode 11%
300 000 – 500 000kr – arvode 10%
500 000 – 1 Mkr – arvode 9%
1Mkr – 1,5 Mkr – arvode 8%
1,5 Mkr – 2 Mkr – arvode 7%
2 Mkr och uppåt – arvode 6%

Så här funkar det

Vi hjälper dig genom hela försäljningen av ditt objekt. Lämna allt till oss, vi fixar biffen.

1. FOTOGRAFERING, GENOMGÅNG & VARUDEKLARATION

För att ge din båt bästa exponering jobbar vi med bra bildmatreal och försöker täcka alla båtens vinklar och utrymmen. Vi varudeklarar alla båtar för att ge så god bild som möjligt av båten skick och kondition. Vi går också igenom båten och kommer med förslag på åtgärder eller service inför försäljning.

2. FRAMTAGNING AV PROSPEKT & ANNONSER

Vi skapar säljande annonser och prospekt för både webb, kontor och tidningar. Våra annonser innehåller den viktigaste informationen och bilderna samt att vi också erbjuder förslag på finansiering och försäkring.

3. Videoklipp på objekt

För de lite större objekten erbjuder vi också ett videoklipp, detta för att ge den bästa kännslan och bra ett första intryck av båten redan innan visning.

4. ANNONSERING PÅ NATIONELLA MARKNADSPLATSER

Vi erbjuder alltid utförlig annonsering på de största marknadsplaterna som blocket.se och sokbat.se. Vi marknadför oss också vi radio, hemsida och tidningar.

5. ANNONSERING PÅ HEMSIDA & LOKALT

På vår hemsida nns alltid mer detaljerad information om objektet, varudeklaration, ev. dokument och er bilder. Vi annonserar också lokalt på Lidingö med omnejd. VI jobbar också aktivt med annonsering via utskick i till vårt stora kundregister och via "Seacastle Newsletter".

6. FOTOGRAFERING, GENOMGÅNG & VARUDEKLARATION

För att ge din båt bästa exponering jobbar vi med bra bildmatreal och försöker täcka alla båtens vinklar och utrymmen. Vi varudeklarar alla båtar för att ge så god bild som möjligt av båten skick och kondition. Vi går också igenom båten och kommer med förslag på åtgärder eller service inför försäljning.

7. FÖRHANDLING, KONTRAKT, FÖRSÄKRING, & FINANSIERING

Vi tar hand om alla förhandlig, budgivning och avtalshantering. Försäking via Pantaenius inklusive vår exklusiva Begagnadbåtgaranti. Finansiering erbjuder vi från Swedbank och Nordea Finans, alltid till förmånlig ränta.